21 rezultatų ieškant "indas"
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis
Avienos kepsnys su troškintomis daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 gr avienos kumpio 1-2 anyžiai 1-2 cukinijos Pora šakelių šviežio čiobrelio Pora šakelių šviežio rozmarino 2 skiltelės pjaustyto česnako 1 raudonasis svogūnas 1 šaukštas cukraus Viena spausta citrin..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Picos pagrindas / padas (plonapadė)
Picos pagrindas / padas (plonapadė) Ingridientai: 20 gramų mielių nepilna stiklinė šilto pieno 2 arbatiniai šaukšteliai druskos 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus 4 valgomieji šaukštai aliejaus 1 kiaušinis miltai pagal poreikį, kad tešla neliptu prie rankų (apie 500 gramų) Gam..
Recepto vertinimas:
Džiovintos duonos gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.2 kg juodos duonos, 3.1 kg cukraus, 4.30 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustoma riekelėmis ir džiovinama. Išdžiovinta užplikoma verdančiu vandeniu ir palaikoma 5-6 valandas, paskui skystis nusunkiamas i..
Recepto vertinimas:
Salyklo gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg rugių salyklo, 2.2 kg juodos duonos, 3.83.00 g cukraus, 4.10 l vandens, 5.5 g mėtų, 6.2 lazdelės cinamono, 7.100 g razinų, 8.30 g mielių. Gaminimas: Rupiai sumalti salyklo miltai užpilami 4 litrais virinto vandens, išmaišoma ir uždengu..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 g), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas 1 didelė morka 1 skiltelė česnako, 300 g faršo 15 g džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno, 0.5 stiklinės vandens, 3 ša..
Recepto vertinimas:
Makedoniška chalva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.125 g riešutų, 2.100 g sviesto,3.400 g cukraus, 4.3 tryniai, 5.25 g kakavos miltelių. Gaminimas: Paskrudinus keptuvėje l stiklinę cukraus, supilama į aliejumi išteptą skardą. Sustingęs cukrus susmulkinamas, riešutai sumalami. Tryniai ..
Recepto vertinimas:
Serbiška „Nuga" Patiekalo šalis: Slovakija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 baltymai, 2.250 g cukraus, 3.250 g riešutų, 4.100 medaus. Gaminimas: Baltymai išplakami giliame pusdubenyje, nenustojant plakti, dalimis sudedamas cukrus ir supilamas ištirpintas medus. Indas su baltymais..
Recepto vertinimas:
Šermukšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kgšermukšnių, 1kg cukraus, 3 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogienei uogos renkamos po pirmųjų šalnų — pašalusios arba, surinkus anksčiau, prieš verdant palaikomos per naktį šaldytuve, kad sušalt�..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai Ingridientai: 10 kilogramų agurkų, 2 vienetai česnakų, 20 juodųjų serbentų lapų, 20 vyšnių lapų, 15 krienų, 15 krapų su stiebais, 4 šaukštai garstyčių grūdelių, 10 litrų vandens, 650 gramų druskos, 10 ąžuolo lapų Gaminimas Rauginimui parenkami ru..
Recepto vertinimas:
Sūdyti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Truputis agurkų, krapų, garstyčių grudelių, druskos Gaminimas: Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabars..
Recepto vertinimas:
Troškintos bulvėsIngridientai:5—6 bulvės, 50 g margarino, 2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio, stiklinė mėsos ar daržovių sultinio, druskos.Gaminimas Žalios bulvės stambiai sutarkuojamos, sumaišomos su ištirpintu margarinu, sūriu, pasūdomą. Paruošta masė dedama į ište..
Recepto vertinimas:
Mėsa įdarytos bulvėsIngridientai:6—8 bulvės, 300 g faršo, 2 riekutės pyrago, 2 svogūnai, morka, 50 g margarino, 2 šaukštai pomidorų pastos, mairūno, druskos.Gaminimas Virtos bulvės nulupamos, išgremžiamas vidus ir į tuštumas pridedama įdaro. Greitpuodyje ištirpinamas..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su bulvėmisIngridientai:6 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 4 bulvės, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Kiaušiniai išplakami su druska. Nuskustos, nuplautos bulvės sutarkuojamos, sukrečiamos į kiaušinius, supilamas pienas ir išmaišoma. Emaliuotas dubenėlis ar apkepo indas st..
Recepto vertinimas:
Duonos apkepas su obuoliaisIngridientai:1,5 stiklinės senos sutrupintos juodos duonos, 50 g sviesto, 25 g cukraus, 3 obuoliai, 1/4 stiklinės vandens, 50 g cukraus, cinamono, citrinos žievelių.Gaminimas Duonos trupinukai pakepinami keptuvėje su sviestu ir cukrumi. Obuoliai nulupami ir, i�..
Recepto vertinimas:
GauruotkiunkėIngridientai:5—6 bulvės, 300 g kiaulienos ar lašiniukų, 200 g džiovintų juodos duonos papenčių, vandens, druskos.Gaminimas Bulvės labai gerai nuplaunamos, išpjaunamos akutės ir neskustos supjaustomos skiltelėmis. Kiauliena ar lašiniai supjaustomi kubeliais, paspi..
Recepto vertinimas:
Grybai su grikių košeIngridientai:l/2 kg grybų, 1 stiklinė grikių kruopų, 100 g sviesto, 100 g grietjnės, 1 svogūnas, druskos.Gaminimas I verdantį pasūdytą vandenį (1,5 stiklinės) įdedama 40 g sviesto, suberiamos kruopos ir išverdama biri košė. Paruošti grybai patroškinami s..
Recepto vertinimas:
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)
Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)Ingridientai:4 asmenims: Pusė pakelio lazanijos lakštų (250 g.), 200 g parmezano sūrio; 1 svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g jautienos faršo, 200 g pievagrybių, 0,5 stiklinės balto vyno, 0,5 stiklinės vandens, 3 ..
Recepto vertinimas:
LazanijaIngridientai:1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.), 300 g Parmezano sūrio; Bolonese padažui: 1 didesnis svogūnas,1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 g faršo (galima 150 g kiaulienos ir 150 g jautienos), 15 g džiovintų grybų arba 200 g pievagrybių, 0.5 stiklinės balto vyno,0.5 s..
Recepto vertinimas: