RAGUOLIAI SU UOGIENE
Ingridientai:500 g miltų
250 g margarino arba sviesto
50 g mielių
šaukštelis cukraus
žiupsnelis druskos
2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
uogienės
Gaminimas
Miltus, cukrų ir grietinę išmaišyti ir trumpam palikti, kad pakiltų raugas. Iš miltų, margarino, kiaušinių, druskos ir pakilusio raugo paruošti tešlą. Atšaldyti ją, o po to iškočioti nedideliais lakštais. Kiekvieną supjausyti į 4 dalis. Po to patepti uogiene ir suvynioti. Raguolius kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje.
(Vilma Dauniūt)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!