RAGUOLIAI SU UOGIENE

Ingridientai:
500 g miltų
250 g margarino arba sviesto
50 g mielių
šaukštelis cukraus
žiupsnelis druskos
2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
uogienės

Gaminimas
Miltus, cukrų ir grietinę išmaišyti ir trumpam palikti, kad pakiltų raugas. Iš miltų, margarino, kiaušinių, druskos ir pakilusio raugo paruošti tešlą. Atšaldyti ją, o po to iškočioti nedideliais lakštais. Kiekvieną supjausyti į 4 dalis. Po to patepti uogiene ir suvynioti. Raguolius kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje.
(Vilma Dauniūt&#)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!