21 rezultatų ieškant "raudonuju kopustu salotos"
Spirginta kiauliena su agurkais
Spirginta kiauliena su agurkais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g kiaulienos, 15 g rūkytų lašiniukų, 15 g svogūnų, 80 g padažo, 20 g grietinės, 25 g sūdytų agurkų, 150 g priedo, raudonųjų maltų pipirų, žalumynų, druskos. Gaminimas: Rūkytus lašiniukus supjaustykite kubeliais, ..
Recepto vertinimas:
Sūrio drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių. Gaminimas: Įpakuotas lydytas sūrelis dedamas į karštą vandenį. Sūri..
Recepto vertinimas:
Sūrio piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g sviesto, 1 trynys, 100 g tarkuoto olandiško sūrio, truputis raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Išsukus iki purumo sviestą, sudedamas tarkuotas sūris, trynys, įberiama druskos ir raudonųjų pipirų. (Dalis tarkuoto sūrio paliekama..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. raudonųjų kopūstų, 150 g. svogūnų, 3 šaukštai aliejaus, 1 stiklinė skystos obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas razinų, citrinos sulčių, cukraus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, pasūdomi i..
Recepto vertinimas:
Sūrio piršteliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50 g. sviesto,1 trynys, 100 g. fermentinio sūrio, raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Išsukus sviestą sudedamas sutarkuotas sūris, trynys, įberiama druskos ir raudonųjų pipirų (dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti). M..
Recepto vertinimas:
Kubiška troškinta antis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 antis, 4 svogūnai, 4 šaukštai aliejaus, 200 g džiovintų slyvų, 5 bulvės, 1 šaukštas acto, 2 šaukštai degtinės, 1 stiklinė obuolių sulčių, 2 skiltelės česnako, raudonųjų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: šdarin�..
Recepto vertinimas:
Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10g saulėgrąžų aliejaus, 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo, 40g rudųjų konservuotų pupelių, 5g Valdorfo aitrio..
Recepto vertinimas:
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas
Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 30g želatino, 100g pieno, 100g aguonų, 30g citrinų, 500g neriebios varškės, 400g grietinėlės , 125g raudonųjų serbentų sukos, Gaminimas: Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 1..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg raudonųjų serbentų, 1.2kg cukraus. Gaminimas: Nuraškytos uogos supilamos į emaliuotą arba glazūruotą molinį indą sluoksniais su cukrumi ir pastatomos parai vėsioje vietoje. Po to viskas supilama..
Recepto vertinimas:
Serbentų gėrimasIngridientai:1l. raudonųjų ir baltųjų serbentų sulčių, 1l. vandens, 50g cukraus, 2—3 griežinėliai citrinos.Gaminimas Lygios dalys raudonųjų ir baltųjų serbentų sulčių sumaišoma su virintu ir atšaldytu vandeniu, suberiamas cukrus, išmaišoma, sumetami cit..
Recepto vertinimas:
Indoneziški šašlykaiIngridientai:220 g neriebios kiaulienos išpjovos, 3 šaukštai sojų padažo, šaukštas šviežiai spaustų laimų sulčių, šaukštelis tarkuotų imbierų, šaukštelis cukraus, skiltelė česnako, 2 šaukšteliai aliejaus, nedidelis svogūnas, pusė šaukštelio raudonų..
Recepto vertinimas:
Milano salotos su rūkyta žuvimi
Milano salotos su rūkyta žuvimiIngridientai:125 g makaronų (ragelių arba kriauklelių), 200 g rūkytos žuvies (išskyrus silkę), 1-2 obuoliai, stiklinė kubeliais supjaustytos saliero šaknies, nedidelis svogūnas, stiklinė majonezo, druskos, maltų raudonųjų pipirų.Gaminimas Išvir..
Recepto vertinimas:
Grybai vyne su grietineIngridientai:4 šaukštai sviesto, 1 kg smulkiai supjaustytų grybų (geriausiai baltų arba pievagrybių), 4 šaukštai pusiau sauso balto vyno, 1,5 šaukštelio druskos, 0,5 šaukštelio juodųjų pipirų, 0,5 šaukštelio raudonųjų pipirų, 2 stiklinės grietinės, ..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų sriubaIngridientai:400 ml jautienos sultinio, 80 g raudonųjų kopūstų, 30 g porų, 80 g bulvių, 20 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Porą supjaustykite griežinėliais, pakepinkite karštuose riebaluose ir sud�..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir pupelių troškinys
Vištienos ir pupelių troškinysIngridientai:1,5 kg vištos, 150g alyvuogių aliejaus, 1 svogūnas, 500 g pomidorų padažo, 800 g konservuotų raudonųjų pupelių, 10 g maltų raudonųjų pipirų, 200 g svogūnų laiškų, koriandro, druskos.Gaminimas Vištą įtrinti druska, pipirais, su..
Recepto vertinimas:
Čili kon karne troškinysIngridientai:500 g jautienos, 500 g kiaulienos, 50 g kiaulinių taukų, 250 ml mėsos sultinio, 1 skiltelė česnako, 1 svogūnas, 500g pomidorų, 2 žaliojo pipiro ankštys, 20 g kukurūzų (arba bulvių) krakmolo, 100 g raudonųjų (spalvotųjų) pupelių, kmynų..
Recepto vertinimas:
Aštriosios salotosIngridientai:550g bulvių, petražolių arba koriandro, 2 skiltelės česnako, 60 ml vyno acto, 120 g alyvuogių aliejaus, raudonųjų aitriųjų paprikų (arba maltų raudonųjų pipirų), druskos.Gaminimas Bulves gerai nuplauti, išvirti para anksčiau prieš ruošimą. Nu..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže
Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padažeIngridientai:0,5 kg. minkštos jautienos, 2-3 šaukštai aliejaus, maltų pipirų, 0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių miltelių, 1 stiklinė vandens arba sultinio, 100g. grietinėlės, druskos, 2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių.Gamini..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumi
Sluoksniuotas desertas su raudonųjų serbentų kisieliumiIngridientai:1,5 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės, 4 šaukštai cukraus pudros, 3 šaukštai cukraus, vanilinio cukraus, 160 g raudonųjų serbentų sulčių, 1,5 šaukšto bulvių krakmolo, 240 g vandens, 5 kekės serbentų, 1/2 arb..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemu
Šokoladiniai pyragėliai su raudonųjų serbentų džemuIngridientai:4 porcijos 300 g miltų, 300 g cukraus, 6 kiaušiniai, 10 g vanilinio cukraus, 2 šaukštai kakavos miltelių, 100 g raudonųjų serbentų džemo, 50 g miltinio cukraus glajaus, raudonųjų serbentų šakelių papuošti. Gaminim..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų salotosIngridientai:300 g raudonųjų kopūstų,75 g salierų lapkočių,50 g žalios paprikos,100 g virtų bulvių,25 g svogūnų laiškų.Padažui:2 šaukštai vandens,2 šaukštai citrinų sulčių,4 šaukštai aliejaus,druskos, pipirų.GaminimasVirtas bulves supjaustome gri..
Recepto vertinimas: