20 rezultatų ieškant "raudonoji"
Viščiukas kiniškai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: apie 400 g viščiukų broilerių filė 1 svogūnas 10 mažų kukurūzų burbuolių 1 cukinija 1 raudonoji paprika 1 poras 100 g pievagrybių 2 valgomieji šaukštai aliejaus Padažas: 1 valgomasis šaukštas kario ¼ arbatinio šaukštelio smu..
Recepto vertinimas:
Krevečių salotos "Morocco"Ingridientai: Agurkas 4 kietai virti kiaušiniai Raudonoji paprika 12-16 krevečių ( be kiautų) (virtos šaldytos) Majonezas Kečupas Gaminimo būdas: Agurką , papriką supjaustyti kubeliais. Krevetes atsildyt, nupilt vandenį. Majonezą su ke�..
Recepto vertinimas:
Mišrainė su rozmarino padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 15 ml aliejaus, 4 vištos krūtinėlių filė, 90 ml sauso baltojo vyno, ryšulėlis svogūno laiškų, 2 nedideli salierai, raudonoji paprika, 500 g mažų bulvyčių. Padažui:200 ml majonezo, skiltelė trinto česnako, 30 ml citrinų..
Recepto vertinimas:
Salotos su paprika Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g kalafiorų, 100 g pupelių, 3 vidutinio dydžio morkos, 1 svogūnas, 1 raudonoji ir 1 žalioji paprikos, druskos, pipirų. Padažui: 1/2 poro ryšulėlis petražolių, 1 valg. šaukštas pomidorų padažo, 1 valg. šaukštas majonezo, 2 valg. ..
Recepto vertinimas:
Viščiukų krūtinėlės su kario padažu
Viščiukų krūtinėlės su kario padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 4 viščiukų krūtinėlės 2 svogūnai 1 raudonoji ir 1 žalioji saldžioji paprika 4 šaukštai sviesto 150 g ilgagrūdžių ryžių 3/4 + 1/4 1 vištienos sultinio 100 g virto kumpio 2 šaukštai miltų 1 šaukštas kario ..
Recepto vertinimas:
Vištos krūtinėlės šašlykai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.300 g vištos krūtinėlių. Marinatui: 2.2 šaukštai aliejaus, 3.2 šaukštai citrinos sulčių, 4.1 ryšulėlis kalendrų arba petražolių, 5.1 raudonoji paprika, 6.1 skiltelė česnako. Padažui: 7.1 raudonoji paprika, 8.2 ša..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų pagal skonį. Gaminimas: Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Tarta su dešraIngridientai:400g. bulvių, 150g. rūkytos dešros, raudonoji saldžioji paprika, svogūnas, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, druskos, maltų pipirų, aliejaus kepti.Gaminimas Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką..
Recepto vertinimas:
Lašišos suktinukai su paprikaIngridientai:300g. sūdytos arba šaltai rūkytos lašišos filė, raudonoji paprika, 200ml. 35 proc. grietinėlės, vienos citrinos sultys, 3 svogūno laiškai, maltų pipirų, druskos, salotų papuošti.Gaminimas Lašišos filė gražiai išklojame ant stačiakampio..
Recepto vertinimas:
Sumuštinukai su sūriuIngridientai:8 riekės sumuštinių duonos, 3 gabalėliai ančiuvių filė, 300g. picarelos, 3 šaukštai smulkintų žalumynų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, raudonoji paprika, 30g. sviesto, šaukštas citrinų sulčių, maltų baltųjų pipirų, druskos, salotų lapų.Gamini..
Recepto vertinimas:
Kukurūzų duona su aitriosiomis paprikomis
Kukurūzų duona su aitriosiomis paprikomisIngridientai:270g. kukurūzų miltų, 75g. kvietinių miltų, šaukštas cukraus, pusantro šaukštelio kepimo miltelių, pusė šaukšto sodos, šaukštas druskos, 225ml. kefyro, 115ml. pieno, 2 kiaušiniai, 50g. sviesto, 150g. kukurūzų (šviežių arba ..
Recepto vertinimas:
Grilyje keptos daržovės ir pievagrybiai
Grilyje keptos daržovės ir pievagrybiaiIngridientai:3 kukurūzų burbuolės, žalioji, raudonoji ir geltonoji paprikos, 6 nedidelės cukinijos, 300 g didelių pievagrybių, 100 ml alyvuogių aliejaus, 3 šaukštai susmulkintų prieskoninių žalumynų, druskos.Gaminimas Kukurūzus 10 minučių pa..
Recepto vertinimas:
Krevetės, keptos su mangų padažu
Krevetės, keptos su mangų padažuIngridientai:3 šaukštus kmynų, kalendrų ir pankolių, 3 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių, pusė šaukšto uoginių paprikų, 24 didelės karališkosios krevetės, alyvuogių aliejaus. Mangų padažui: mangas, smulkiai supjaustyta raudonoji paprika, sm..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir kopūstų apkepasIngridientai:1 svogūnas, 1 raudonoji paprika, 1 šaukštas margarino, 850 ml. raugintų kopūstų, 500g. jūros žuvies filė, 2 šaukštai skysto medaus, 120 g. grietinėlės, saldi malta paprika, petražolės. Gaminimas Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griež..
Recepto vertinimas:
Menkės šašlykai vakarėliuiIngridientai:1,3 kg menkių filė, raudonoji paprika, geltonoji paprika, 3 citrinos, 2 šaukštai žaliojo žuvų padažo („Pešto" ar kt.), krakmolo, šaukštas sviesto, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Menkių filė nuplauki..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai migdolų padažeIngridientai:2 šaukštai smulkinto svogūno, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės pomidorų padažo, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės nuluptų migdolų, 1 skiltelė česnako, 3 riekelės baltos duonos, 500 g jautienos ir kiaulienos faršo, 1..
Recepto vertinimas:
Mišrainė su rozmarino padažuIngridientai:15 ml aliejaus, 4 vištos krūtinėlių filė, 90 ml sauso baltojo vyno, ryšulėlis svogūnus laiškų, 2 nedideli salierai, raudonoji paprika, 500 g mažų bulvyčių. Padažui: 200 ml majonezo, skiltelė trinto česnako, 30 ml citrinų sulčių, šauk�..
Recepto vertinimas:
Salotos su vištienaIngridientai:225 g. vištų krūtinėlių, 2 šaukštai šviesiojo sojų padažo, šaukštas sezamų aliejaus, šaukštas sezamų sėklų, 2 šaukštai aliejaus, 125 g. pupų daigų, raudonoji paprika, morka, 3 nedidelės kukurūzų burbuolės, poras papuošti. Padažui: 2 šauk..
Recepto vertinimas:
Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
Kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže Ingridientai: 1 didelė vištienos krūtinėlė be odos, 50 gramų spanguolių trauktinės, druskos, 3 kiaušiniai, 2 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolo, 2 valgomieji šaukštai sojos padažo, 200 gramų aliejaus skrudinimui, 2 pakeliai..
Recepto vertinimas: