7 rezultatų ieškant "rapsu"

Krevetės su spagečiais

Krevetės su spagečiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g spagečių druskos 4 šaukštų alyvuogių aliejaus citrinos sulčių 200 g lukštentų krevečių pipirų Padažui: mažo gabaliuko imbiero 3 česnako skiltelių 0,5 žaliosios paprikos nuluptos citrinos saujelės žalumynų: kalendrų,..

Recepto vertinimas: 5

Skruzdėlynas

Skruzdėlynas Ingridientai: Tešla: 3 kiaušiniai 9 šaukštai miltų (vienam kiaušiniui dedami apie 3 šaukštai miltų) Glaistas: 1 stiklinė dirbtinio (arba natūralaus, jei negaila) medaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė vandens Apibarstymui: aguonos Kepimui 0,7 litro aliejaus (ger..

Recepto vertinimas: 4

Kepsnys Bolivia

Kepsnys Bolivia Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g rapsų aliejaus 500g bulvių 300g žiedinių kopūstų 70g vandens 1 šaukštas kmynų Gaminimas: Į įkaitusios keptuvę pilame rapsų aliejų. Nuskutame ir šiaudeliais supjaustome bulves. Supjaustome žiedinį kopūstą kubeliais.Viską sudeda..

Recepto vertinimas: 0

Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu

Sterkas su „Daumantų“ majonezo padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms paruošti reikės: 1.800 g sterko file 2.300 g „Daumantų“ pusriebio majonezo 3.150 g grietinėlės 4.80 g „Daumantų“ rapsų aliejaus 5.50 g susmulkintų petražolių 6.1 vnt. citri..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos file „lazdelės“ su ,,Daumantų“ pomidoru padažu ,,Kinietiškas“

Vištienos file „lazdelės“ su ,,Daumantų“ pomidoru padažu ,,Kinietiškas“ Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g vištienos file 2.500 g „Daumantų“ rapsų aliejaus 3.500 g „Daumantų“ pomidorų padažo „Kinietiškas“ 4.100 g pyrago džiuvės�..

Recepto vertinimas: 5

Daumantų karštas padažas makaronams „Spageti“

Daumantų karštas padažas makaronams „Spageti“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g „Daumantų“ pomidorų padažo „Tradicinis“ 2.50 g „Daumantų“ rapsų aliejaus 3.50 g lydyto sūrio 4.1 svogūnas 5.5 česnako skiltelės 6.1 valg.šaukštas „Dau..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su pupelėmis ir žuvimi (Ramunės)

Makaronai su pupelėmis ir žuvimi (Ramunės)Ingridientai:50 g makaronų, 100 g šparaginių pupelių, 60 ml sultinio, 150 g jūros ešerio, 1 a.š. citrinos sulčių, 1 a.š. rapsų aliejaus, 1 š. parmezano, petražolių, pipirų, druskos, citrinos žievelės.Gaminimas Makaronus ir šparagines p..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: rapsu