20 rezultatų ieškant "ragu"
Daržovių ragu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2- 3 bulvės, stiklinė pupelių, 3 pomidorai, 3 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštelis mairūno, šaukštas citrinos sulčių, druskos. Gaminimas: Bulvės ir pupelės išverdamos ir nusunkiamos. Česnakai ir svogūna..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su pyragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 350 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 didelis svogūnas, 3 šaukštai sviesto arba margarino, 200 g sužiedėjusio pyrago, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, krapų arba petražolių lapelių..
Recepto vertinimas:
Bulvių ragu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg bulvių, 150 g taukų, 200 g svogūno galvučių, pusę stiklinės aštraus pomidorų padažo, 1-2 šaukštelius kmynų, 2 česnako galvutes, druskos. Gaminimas: Smulkiai supjaustome svogūnus ir apkepame.Dedame druską, kmynus, susmulkintą česnak..
Recepto vertinimas:
Šparagų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g šparagų, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai sviesto, 2 tryniai, 1,5 l vandens, citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Supjaustytus šparagus dėti į verdantį vandenį. Užvirus sudėti miltus, pakepintus su 2 šaukštais sviesto ir trupuč..
Recepto vertinimas:
Šparagų sriuba su ryžiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 350 g šparagų, 100 g ryžių, 1 šaukštas sviesto, 1 poras, 1 griežinėlis saliero, 2/3 stiklinės grietinės, krapų ir druskos. Gaminimas: Šparagus supjaustyti. Į verdantį vandenį suberti apvirtus ryžius, po to sudėti šparagu..
Recepto vertinimas:
Pertrinta šparagų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g šparagų, 1 morka, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 3 – 4 šaukštai grietinės, 2 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Šparagus ir morkas išvirti mėsos sultinyje, išgriebti iš vandens, atskirti galvutes, o likusią dalį ir..
Recepto vertinimas:
Lyno ragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g lynas, 60g sviesto, 4 šaukštai konjako, šaukštas miltų, svogūnas, skiltelė česnako, 0,5 stiklinės sauso raudono vyno, lauro lapų, krapų, petražolių, mairūno. Gaminimas: Svogūną supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius apk..
Recepto vertinimas:
Elnienos ragu su raudonuoju vynu
Elnienos ragu su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g elnienos mentės be kaulo 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai miltų 4.4 šaukštai aliejaus 5.150 g svogūnų 6.3/8 l raudonojo vyno 7.1 laurų lapas, 8.2 gvazdikėliai 9.6 pipirų grūdeliai 10.150 g grietinės 11.1 ša..
Recepto vertinimas:
Pertrinta šparagų šaltsriubėIngridientai:500 g šparagų 40 g sviesto 2 šaukštai balto vyno 250 ml grietinėlės 80 g jogurto 2 šaukštai citrinos sulčių 4 šaukštai pjaustytų svogūnų laiškai 3/4 šaukštelio druskosGaminimas&..
Recepto vertinimas:
Lazanija su jautienos raguIngridientai:1,25 stiklinės baltojo padažo, 9 - 12 lazanijos sluoksnių, 50g tarkuoto "Parmezan" sūrio. Padažui: Susmulkintas svogūnas, Skiltelė česnako, 1 kubeliais supjaustyta morka, 2 šaukštai aliejaus, 225g kapotos jautienos, 150ml raudono vyno, 100ml pieno, ..
Recepto vertinimas:
Viščiuko ir šparagų salotos (Ramunės)
Viščiuko ir šparagų salotos (Ramunės)Ingridientai:Virta ar kepta šlaunelė, konservuotų ananasų, 2 kietai virti kiaušiniai, 10 kons. šparagų viršūnėlių, 2 šaukštai smulkintų graikinių riešutų, druskos, salotų lapų papuošimui. Padažas: majonezo ir grietinėlės. truputis gar..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su paukštienos ragu
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su paukštienos raguIngridientai:4 sluoksniuotos tešlos krepšeliai, 300 g kalakutienos filė, 250 ml karšto daržovių sultinio, 125 ml grietinėlės, svogūnas, 250 g pievagrybių, šaukštas sviesto, miltų, 4 šaukštai sauso baltojo vyno, 2 šaukštai ..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos ir makaronų ragú su šalavijais
Kalakutienos ir makaronų ragú su šalavijaisIngridientai:4 porcijoms: 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 1 susmulkintas svogūnas; 1 nedidelis susmulkintas raudonasis čili pipiras; 1 supjaustyta kubeliais žalioji ankštinė paprika; 455 g maltos kalakutienos; 200 g konservuotų pomidorų; 1 val..
Recepto vertinimas:
Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny)
Indiškas vištienos ragu (Mulligatawny)Ingridientai:1 višta (1 kg 500 g), 150 g svogūnų, 5 g česnakų, 150 g sviesto, 15 g miltų, 1,5 l vištienos arba jautienosultinio, trintų koriandrų, pipirų, šafranų, Kajeno pipirų, druskos, 1 citrina.Gaminimas Vištą supjaustykite gabaliukais, iš..
Recepto vertinimas:
Portugališkas kiaulienos ragu Ingridientai:800 g kiaulienos nugarinės, 30 moliuskų, druskos, pipirų, 60 g alyvuogių aliejaus, 120 g svogūnų, 150 g baltojo vyno, 30 g koncentruoto pomidorų padažo.Gaminimas Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Puode pakaitinkite aliej�..
Recepto vertinimas:
AVIENOS TROŠKINYS SU PUPOMIS (RAGU)
AVIENOS TROŠKINYS SU PUPOMIS (RAGU)Ingridientai:600 g avienos (nugarinės)2 stiklinės vandens400 g šviežių pupų4 svogūnai6 porai1 skiltelė česnakodruskospipirųmairūno5-6 pomidoraiGaminimasĮ pasūdytą vandenį sudėti m&..
Recepto vertinimas:
LYNO RAGUIngridientai:750g lyno60g sviesto4 šaukštai konjako1 šaukštas miltų1 svogūnas1 skiltelė česnako0,5 stiklinės sauso raudono vynolauro lapų, krapųpetražolių, mairūnoGaminimasSvogūną supjaustykite griežinė..
Recepto vertinimas:
RAGUOLIAI SU UOGIENEIngridientai:500 g miltų250 g margarino arba sviesto50 g mieliųšaukštelis cukrausžiupsnelis druskos2 kiaušiniai2 šaukštai grietinėsuogienėsGaminimasMiltus, cukrų ir grietinę išmaišyti ir trumpam palikti, kad pa..
Recepto vertinimas:
Kremas pyraguiIngridientai:3 šaukštai cukraus,1 šaukštelis vanilinio cukraus,rūgštosios druskelės pagal skonį arba įlašinti kelis citrinos sulčių lašus,5 šaukštai naminės grietinės (galima ir krautuvinės).Gamin..
Recepto vertinimas:
Ragu su marinuotais agurkaisIngridientai:500 g bulvių,300 g morkų,400 g marinuotų agurkų,500 g liesos mėsos,Magi kubelis,Pipirai,Vegeta,Pomidorų padažas.GaminimasBulves, morkas, marinuotus agrukus ir liesą mėsą supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemt�..
Recepto vertinimas: