Ragu su marinuotais agurkais
Ingridientai:500 g bulvių,
300 g morkų,
400 g marinuotų agurkų,
500 g liesos mėsos,
Magi kubelis,
Pipirai,
Vegeta,
Pomidorų padažas.
Gaminimas
Bulves, morkas, marinuotus agrukus ir liesą mėsą supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų. Troškinti apie 10 min., tada sudėti prieskonius, negailėti pipirų - patiekalas turi būti aštrus. Pomidorų padažą supilti prieš pabaigą.
Patiekalas paruoštas, kai daržovės suminkštėja. (Inga)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!