Angliškas troškinys
Ingridientai:jautiena (500 g)
2 svogūnai, morka,
smulkintų petražolių,
lauro lapų, pipirai, karis,
"Guinesso" alus.
Gaminimas
Jautieną supjaustyti normaliais gabaliukais, prieskonius supjaustyti ir kartu su mėsa sudėti į vieną puodą.
Palikti parai ar pusantros, kad išrūgtų. Po pusantros paros viską užpilti "Guinesso" alum ir virti pusvalandį. Tada isimti visas daržoves, palikti tik mėsą, ir dar virti apie 2valandas. Jei reikia - pripilti dar vandens. Konsistencija būtų panaši į valgyklinio guliašo.
Valgome su kus kus koše ir salotomis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!