20 rezultatų ieškant "purumo"
Kokosiniai triufeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100g sviesto(minkšto margarino), 100g miltinio cukraus, 100g tarkuoto baltojo(juodo šokolado), apie 150-200g kokosu drožlių.(Vietoj kokoso drožlių tiks ir malti lazdynų riešutai{geriau be luobelės}ar migdolai.) Gaminimas: Minksta svi..
Recepto vertinimas:
Imbieriniai sausainiai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 50 g sviesto, 100 g cukraus, 200 g miltu, 1 kiaušinis, 2 šaukštai malto imbiero, pusė šaukštelio cinamono, pusė šaukštelio kepimo miltelių Gaminimas: Sviestą išsukti iki purumo. Dėti kiaušinį ir prieskonius. Berti miltus, sumaiš..
Recepto vertinimas:
Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..
Recepto vertinimas:
Tortas "Kalėdinė eglutė" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Paplotėliams reikia: 500 g “Malsenos” miltų, 300 g cukraus, 300 g sviesto, 10 kiaušinių, pakelio van. cukraus, 2 st. tirštos uogienės. Pieno glajui: 200 g cukraus, 200 ml pieno, pakelio van. cukraus. Gaminimas: Išs..
Recepto vertinimas:
Meduolinis tortas su riešutais
Meduolinis tortas su riešutais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tešalai: 4 kiašiniai, 0,5 stiklinės cukraus, 50 g medaus, 50 g sviesto, 250 g miltų, 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių, 50 g lazdyno riešutų, 1,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio. Kremui: 300 g grietinėlės, 30..
Recepto vertinimas:
Bananų keksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 kiaušiniai, 200 g sviesto, 200 g cukraus, 4 šaukšteliai vanilinio cukraus, 5 bananai, 200 g juodojo šokolado, 3 šaukšteliai romo, 500 g kvietinių miltų, 4 šaukšteliai kepimo miltelių, 100 g smulkintų lazdyno riešutų. Gaminimas: Sviestą..
Recepto vertinimas:
Morkų ir ananasų keksas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g miltų, 200 g cukraus pudros, 8 kiaušiniai, 6 morkos, skardinė konservuotų ananasų, 200 g graikinių riešutų, 300 g sviesto, 200 g kokoso drožlių, 120 g ištirpintų mielių, šaukštelis cinamono, stiklinė grietinėlės, šauk..
Recepto vertinimas:
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sviesto, 5 kiaušiniai, 3 tryniai, 400 g cukraus, 2 citrinos, 600 g miltų, 200 g krakmolo, 200 g džiovintų slyvų, 200 g razinų, 200 g džiovintų mėlynių, pakelis kepimo miltelių, margarino, džiūvėsėlių. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Sūrio piršteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 g sviesto, 1 trynys, 100 g tarkuoto olandiško sūrio, truputis raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Išsukus iki purumo sviestą, sudedamas tarkuotas sūris, trynys, įberiama druskos ir raudonųjų pipirų. (Dalis tarkuoto sūrio paliekama..
Recepto vertinimas:
Kriaušių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250 gr. sviesto arba margarino, 200 gr. cukraus, 4 kiaušiniai, 400 gr miltų, 2 a.š. kepimo miltelių, 2 valg.š. degtinės, 50 gr. kakavos miltelių, 2 valg.š. cukraus, 2-3 valg. š. pieno, 1 didelį indelį konse..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas 2 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kiausiniai 3 stiklines cukraus 3 stiklines miltu 3 vidutinio dydzio obuoliai 1 arbatinis saukstelis cinamono Gaminimas: obuolius nulupti isimti seklalizdzius ir supjaustyti skiltelemis apibarstyti cinamonu kiausinius..
Recepto vertinimas:
Agrastai kreme Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g agrastų, 0,1 stiklinės cukraus, 0,5 stiklinės vandens, 100 g sausainių, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai kvietinių miltų, 2 kiaušiniai,vanilės, romo ar likerio. Gaminimas: Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir ..
Recepto vertinimas:
Kiaušinių užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 virti kiaušiniai, 250 g. virtų bulvių, 2 šaukštai tarkuotų džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės grietinės, 1 stiklinė majonezo, 100 g. ikrų, krienų, garstyčių, pipirų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išilgai perpjovus, išimami..
Recepto vertinimas:
Obuoliai apelsinų žievelių padaže
Obuoliai apelsinų žievelių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g obuolių, 1 stiklinė vandens, 2 šaukštai cukraus. Padažui: 1 stiklinė vandens, 3 šaukštai-cukraus, 10 g bulvių krakmolo, 30 g apelsinų žievelių, l trynys. Gaminimas: Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir s..
Recepto vertinimas:
Makedoniška chalva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.125 g riešutų, 2.100 g sviesto,3.400 g cukraus, 4.3 tryniai, 5.25 g kakavos miltelių. Gaminimas: Paskrudinus keptuvėje l stiklinę cukraus, supilama į aliejumi išteptą skardą. Sustingęs cukrus susmulkinamas, riešutai sumalami. Tryniai ..
Recepto vertinimas:
Citrininis varškės tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g varškės 2.600 g grietinėlės (200 g papuošimui) 3.1 stiklinė cukraus 4.2 citrinos 5.1/2 stiklinės kokoso drožlių 6.6 kiaušinių tryniai 7.5 šaukštai želatinos Puošimui: 8.3 šaukštai cukraus 9.1/2 citrinos Gam..
Recepto vertinimas:
Riešutinis tortas su likeriuIngridientai:Riešutų tešlai: 4 kiaušinių baltymai, 125 g cukraus, 100 g maltų lazdyno riešutų, 20 g krakmolo. Biskvito tešlai: 3 kiaušiniai, 75 g cukraus pudros, 50 g miltų, 50 g krakmolo, žiupsnis kepimo miltelių, ½ citrinos žievelės arba citrinų e..
Recepto vertinimas:
Keksas „Saulės bučinys“Ingridientai:Baltai tešlai: 75 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 1 pak. Vanilinio cukraus; 4 kiaušinių baltymai; 150 g miltų; 2 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; 3-4 valg. š. pieno; 125 g kokoso drožlių. Geltonai tešlai: 25 g sviesto arba mar..
Recepto vertinimas:
PYRAGAS SU ANANASAISIngridientai:225 g miltų1 šaukštas cukraus pudros1 žiupsnelis druskos250 g sviesto500 g gabalėliais pjaustyto ananaso savo sultyse100 g cukraus1 pakelis vanilinio cukraus3 kiaušiniai50 g maltų migdolų130 g grietinėlėsGaminimasAnt ..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis kremas su bananais
Šokoladinis kremas su bananais Ingridientai:500 g varškės,100 g šokolado,200 g grietinės,2 bananai, 1 citrina,5 šaukštai cukraus,2 kiaušinių tryniai,2 šaukštai pieno,1 šaukštelis vanilinio cukraus.GaminimasŠokoladą sulaužyti gabalėliais ir įpylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol i�..
Recepto vertinimas: