9 rezultatų ieškant "burok z"
Burokėliai prancūziškai Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g virtų burokėlių, 20g aliejaus, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, česnako, pipirų, druskos. Gaminimas: Nuvalyti burokėliai supjaustomi plonais grežinėliais ir aliejuje, užpylus raudonu vynu, pakaitin..
Recepto vertinimas:
Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos
Burokėlių, granatų ir ožkų pieno sūrio salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 75 g salotų lapų 2 griežinėliais pjaustyti virti burokėliai 75 g minkšto pjaustyto ožkų pieno sūrio 1 granato sultingos sėklos, atskirtos viena nuo kitos 1 šaukštas granatų sulčių. Gaminimas..
Recepto vertinimas:
SALOTOS SU BUROKĖLIAIS ŽIEMAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3kg burokėlių, po 2kg morkų, obuolių, svogūnų, 0,5 litro aliejaus, druskos, popirų pagal skonį. Gaminimas: Burokėlius, morkas ir obuolius supjaustyti kubeliais, susmulkinti svogūnus. Puode su aliejumi pakepinti svogūnus, su..
Recepto vertinimas:
Burokėlių sriuba su daržovėmis
Burokėlių sriuba su daržovėmisIngridientai:300g. mėsos su kaulais (kiaulienos, jautienos, avienos, paukštienos), 1l. vandens, 250g. virtų arba keptų burokėlių, 100g. šviežių kopūstų, 1 stiklinė virtų arba konservuotų pupelių, 1 morka, 1 svogūnas, petražolės arba saliero šaknie..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos žiemai (Ramlytės)
Burokėlių salotos žiemai (Ramlytės)Ingridientai:4 kg virtų burokėlių, 500 g svogūnų, 1,5 kg pomidorų, 500 g paprikos, 200 g česnakų, 1 aštrioji paprika, 60 g druskos, 300 g aliejaus, ½ stiklinės cukraus, ½ stiklinės obuolių acto, maltų pipirų ir petražolių.Gaminimas Į pu..
Recepto vertinimas:
Burokėlių apkepas su krienų padažu
Burokėlių apkepas su krienų padažuIngridientai:3 virti burokėliai; 2 svogūnai; 500 ml raugintų kopūstų; 1 stiklinė virtų pupelių; 200-300 g virtos mėsos; 2 stiklinės grietinės; 1 stiklinė krienų; 50 g sviesto; Druska ir pipirai; Aliejaus.Gaminimas Keptuvėje su sviestu pakepiname k..
Recepto vertinimas:
Burokėlių apkepas su razinomis
Burokėlių apkepas su razinomisIngridientai:200 g džiovintos ruginės duonos; 150 g burokėlių; 2 kiaušiniai; 50 g razinų; 20 g džiūvėsėlių; 20 g sviesto arba margarino; 125 g grietinės.Gaminimas Duonos riekeles išmirkyti vandenyje. Virtus burokėlius nulupti, sutarkuoti, įmušti 1 kia..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ APKEPAS SU RAZINOMIS
BUROKĖLIŲ APKEPAS SU RAZINOMISIngridientai:200 g džiovintos ruginės duonos150 g burokėlių2 kiaušiniai50 g razinų20 g džiūvėsėlių20 g margarino125 g grietinėsGaminimasDuonos riekeles išmirkyti vandenyje. Virtus burokėlius..
Recepto vertinimas:
Burokų lapų sriubaIngridientai:2 l vandens, 3 rieškučios nuplautų ir susmulkintų jaunų (!) burokų lapų,300 g kiaulienos su lašinukais,2-3 bulvės,druskos,2-3 laurų lapai,šakelė mairūno,5 juodųjų pipirų žirn..
Recepto vertinimas: