7 rezultatų ieškant "prancuziskos"
Prancūziškos bandelės Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 25 g mielių 250 ml šilto vandens 25 g skysto margarino 25 ml sirupo 0,5 šaukštelio druskos 400-500 g miltų sezamo arba aguonų Gaminimas: Dubenyje susmulkinkite mieles ir supilkite vandenį, sirupą bei mar..
Recepto vertinimas:
Prancūziškos bulvėsIngridientai:500 g bulvių 250 g pieno 1/2 stiklinės tarkuoto fermentinio sūrio 2 kiaušiniai muskato riešutas pipirų druskosGaminimasKiaušinius išplakti su pienu, suberti prieskonius ir sūrį. Bulves nuskusti, supjaustyti plonomis riekutėmis, jo..
Recepto vertinimas:
Prancūziškos ančių krūtinėlėsIngridientai:4 gabalėliai ančių krūtinėlių (maždaug po 175 g kiekvienas), 2 svogūnai, 4 skiltelės česnako, 6 šaukštai brendžio, 2-3 laurų lapeliai, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, 2 šaukštai maltų juodųjų pipirų, druskos, ž..
Recepto vertinimas:
Plikytų špinatų salotosIngridientai:6 porcijos 1/2 prancūziškos duonos kepalėlio, 45 ml (3 šaukštai) alyvuogių aliejaus, 1 česnako skiltelė, 2 kietai virti kiaušiniai, 500 g šviežių špinatų, 250 g sluoksniuotos šoninės gabaliukų, 75 ml (5 šaukštai) raudonojo vyno acto.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Cezario salotosIngridientai:6-8 porcijos 1 didelė romaniškų salotų gūžė (apie 1 kg), 6 česnako skiltelės, 6 ančiuvių file, 15 ml (1 šaukštas) Dižono garstyčių, pipirų, 1 citrinos sultys, 225 ml alyvuogių aliejaus, 1 kiaušinis (arba 2 šaukštai riebios grietinėlės), skrebučių..
Recepto vertinimas:
Skrebučiai salotomsIngridientai:Pusė dienos senumo prancūziškos duonos, 3 česnako skiltelės, 60 ml alyvuogių aliejaus.Gaminimas Traškūs, česnaku pagardinti skrebučiai labai dera prie Cezario salotų. Pusę prancūziškos duonos kepalėlio supjaustykite 1,25 cm storio riekelėmis. Sudėki..
Recepto vertinimas:
Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmis
Vištiena su sezamo sėklomis ir daržovėmisIngridientai:3 porcijoms: 400 g viščiukų krūtinėlių filė; paukštienos prieskonių; saujelė sezamo sėklų; aliejaus kepimui. Garnyrui: 2 nedidelės cukinijos; 1 svogūnas; 2 česnako skiltelės; 10 vyšninių pomidorų; 1 mažas indelis konser..
Recepto vertinimas: