7 rezultatų ieškant "portveino"
KREMINĖ PIEVAGRYBIŲ SRIUBA Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 750 g šviežių pievagrybių 2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto 2–3 valgomieji šaukštai miltų 1 l sultinio 200 ml grietinėlės 2 valgomieji šaukštai chereso arba portveino druska juodieji pipirai Gaminimas: Grybus n..
Recepto vertinimas:
Žaliasis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas susmulkintos melisos 1 šaukštas susmulkintos mėtos 1 šaukštas susmulkintų krapų 120 ml portveino 120 ml vandens 1 citrinos sultys Gaminimas: Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir p..
Recepto vertinimas:
Apelsinai su vynuIngridientai:120 g apelsinų, 2 šaukštai cukraus, 4 šaukštai portveino arba rausvojo muskatinio vyno, malto cinamono.Gaminimas Apelsinus nulupame ir supjaustome griežinėliais. Į taures sudedame apelsinų griežinėlius, apibarstome cukrumi, cinamonu. Užpilame vyno. ..
Recepto vertinimas:
Jautiena su grybais ir vynuIngridientai:4 gabalėliai jautienos filė (po 225 g), 300 ml sauso raudonojo vyno, 300 ml portveino, 150 g nuvalytų ir supjaustytų grybų, 4 svogūnai, 300 ml sultinio, 75 g sviesto, 225 g špinatų, 2 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas susmulkintų ..
Recepto vertinimas:
Portugališkas jautienos bifšteksas
Portugališkas jautienos bifšteksasIngridientai:750 g jautienos (6 bifšteksai), 30 g sviesto, 30 g alyvuogių aliejaus, 50 g portveino, 10 g grūstų česnakų, druskos, pipirų, lauro lapų.Gaminimas 10 min učių prieš pradedant kepti, mėsos gabaliukus pabarstykite druska ir pipirais. Sviest�..
Recepto vertinimas:
ŽALIASIS ŠERBETASIngridientai:1 šaukštas susmulkintos melisos1 šaukštas susmulkintos mėtos1 šaukštas susmulkintų krapų120 ml portveino120 ml vandens1 citrinos sultys1 kiaušinio baltymas30 g cukrausGaminimasViską plakti mikseriu apie 1 ..
Recepto vertinimas:
Pomodorų ir sardinių salotosIngridientai:600g pomodorų,1/4 šk. druskos,juodųjų pipirų, 4 šk. alyvų aliejaus,150g svogūnų,180g sardinių aliejuje,1 česnako skiltelė,1 šk. citrinų sulčių.GaminimasPomidorus supjaus..
Recepto vertinimas: