25 rezultatų ieškant "keliais"
Kefalės su burokėliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 šaukštų sviesto smulkinto svogūno 100 ml daržovių sultinio 150 g neriebios grietinėlės druskos, pipirų burokėlio 800 g kefalių 2 šaukštų citrinos sulčių miltų Gaminimas: Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supil..
Recepto vertinimas:
Blynai su burokėliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: vid. brokolio gūžė1 kiaušinis1 stikl. kefyro1 stikl. miltųdruskosvandens Gaminimas: Brokolius apvirti vandenyje (pasūdytame). išėmus nuvarvinti ir sutrinti plaktuvu/šakute, suberti miltus, supilti kefyrą, išmaišyti, įmušti kiauši..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais
Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g lapinių salotų, 6—8 ridikėliai, 2 agurkui, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės, truputis svogūnų laiškų, krapų, druskos. Gaminimas: Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant..
Recepto vertinimas:
Vaisiai su plakta grietinėle Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g vaisių ar uogų, 100 g cukraus, 1 stiklinė plaktos grietinės. Gaminimas: Vaisiai nulupami ir supjaustomi skiltelėmis, uogos perrenkamos, nuplaunamos, didesnės uogos supjaustomos. Galima imti vienodos rūšies uogas ar vaisius ..
Recepto vertinimas:
Obuolių saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g obuolių, 1 stiklinė cukraus, 1 citrina, 1 apelsinas, 30 g riešutų branduolių. Glajui: 250 g miltinio cukraus, 2 šaukštai citrinos sulčių, 2—3 šaukštai verdančio vandens. Gaminimas: Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, ..
Recepto vertinimas:
Karpis su paprika ir pomidorais
Karpis su paprika ir pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg išvalyto karpio, 2.1/2 kg pomidorų, žaliosios paprikos, 3.4 griežinėlių rūkytos šoninės, 4.2 bulvių, 5.0,5 stiklinės aliejaus, 6.2 šaukštai miltų, 7.1 šaukštas margarino. Gaminimas: Bulves nulupkite, supjaustyki..
Recepto vertinimas:
SALOTOS SU BUROKĖLIAIS ŽIEMAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3kg burokėlių, po 2kg morkų, obuolių, svogūnų, 0,5 litro aliejaus, druskos, popirų pagal skonį. Gaminimas: Burokėlius, morkas ir obuolius supjaustyti kubeliais, susmulkinti svogūnus. Puode su aliejumi pakepinti svogūnus, su..
Recepto vertinimas:
Sicilietiška žuvienėIngridientai:600 g žuvies 3 kiaušinių tryniai 3 česnakai svogūno galva augalinio aliejaus 1 šaukštas citrinos sulčių žalių petražolių pipirų druskosGaminimasŽuvį išdarinėti, supjaustyti ir sudėti į vandens pripiltą puodą. Čia..
Recepto vertinimas:
Agurkų šaltsriubėIngridientai:8 stiklinės natūralaus jogurto, 2 agurkai, 1 ryšelis mėtų lapelių, 1 česnakų skiltelė, 1/2 stiklinės pieno, druskos, šviežiai maltų baltųjų pipirų, keletas lašų citrinų sulčių.Gaminimas Agurkus nuplauname, nulupame, perpjauname išilgai į ke..
Recepto vertinimas:
Salotos su ridikėliais ir agurkais
Salotos su ridikėliais ir agurkaisIngridientai:200g lapinių salotų, 6-8 ridikėliai, 2 agurkai, 2 kieti virti kiaušiniai, 1 stiklinė grietinės, truputis svogūnų laiškų, krapų, druskos.Gaminimas Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, ir..
Recepto vertinimas:
Ryžiai su džiovintomis slyvomis
Ryžiai su džiovintomis slyvomisIngridientai:50 g ryžių, 40 g džiovintų slyvų, 200 g pieno, 10 g sviesto, 40 g cukraus.Gaminimas Ryžius išvirti piene. Slyvas perplauti, nakčiai pamerkti į šaltą vandenį, virti tame pačiame vandenyje, pertrinti per rėtį. Formą ištepti sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Margarita "Sierra Silver"Ingridientai:40ml tekilos “Sierra Silverâ€, 20ml likerio “Cointreauâ€, 10ml citrinų sulčių, citrinos skiltelė, druskos, ledo.Gaminimas Paimk dvi lėkšteles: į vieną įpilk šiek tiek citrinos sulčių, į kitą įberk druskos. Apversk kokteiliu..
Recepto vertinimas:
Pikantiški grybaiIngridientai:1kg. svogūnų, 1400g. sūdytų grybų (raudonikių, kazlėkų, baravykų), 250g. cukraus, pusė stiklinės acto, 10 lauro lapų, 5 gvazdikėliai, 5 kvapieji pipirai.Gaminimas Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuota..
Recepto vertinimas:
Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu
Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažuIngridientai:500-600 g kalakuto krūtinėlės, 1/2 stiklinės sauso baltojo vyno, kalakutienos prieskoniai, pipirai, druska, 2-3 šaukštai sezamo sėklų. Padažui: 500 g šaldytų vyšnių, 1/2 stiklinės raudonojo pusiau sauso vyno, 3-4 šaukštai cu..
Recepto vertinimas:
Ananasų sultyse troškinta vištiena
Ananasų sultyse troškinta vištienaIngridientai:400 g vištienos filė, 400 g ananasų sulčių, 200 g virtų ryžių, 2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo, brokoliai garnyrui, karis, druska.Gaminimas Vištieną supjaustyti kubeliais, dėti į įkaitintą keptuvę, pakepinti 2-3 min., pilti ananas..
Recepto vertinimas:
Grybukai arba sausainiai su varške
Grybukai arba sausainiai su varškeIngridientai:4 kiaušiniai, 1,2 stiklinės miltų, 0,5 stikl. cukraus, 200g varškės, 100g sviesto, 0,5 a.š kepimo miltelių. Galima pagardinti keliais lašais grietinėlės, apelsinų ar romo skonio esencijos.Gaminimas Sviestą išlydyti ir palikti ..
Recepto vertinimas:
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)
Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)Ingridientai:300 g žalių šparaginių pupelių, 300 g bulvių, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 200 g jautienos faršo, 1 šaukšto aliejaus, pipirų, druskos, cinamono, 100 g baltųjų pupelių, 1 dėžutės konservuotų pomidorų, 100 g a..
Recepto vertinimas:
Gurmaniškas mėsos kepsnys (Jūratės)
Gurmaniškas mėsos kepsnys (Jūratės)Ingridientai:Mėsos faršas, kelios česnako skiltelės, druska, mėsos prieskoniai, keli v.š. grietinės, špinatai, graikiniai riešutai, sviestas, ananasas, fermentinis sūris.Gaminimas Susmulkinti česnako skilteles ir įmaišyti į mėsos faršą ..
Recepto vertinimas:
Kūčiukai pagal Skanus.lt receptą (foto)
Kūčiukai pagal Skanus.lt receptą (foto)Ingridientai:600 g. miltų tešlai, 100 g. miltų kočiojimui, 250 g. cukraus (ir baltojo ir cukranendrių), 80 g. sviesto, 50 g. aguonų, 40 g. mielių, šaukštelis druskos, stiklinė pieno, 2 kiaušinių tryniai.Gaminimas Pakaitinome bliūdelyje ..
Recepto vertinimas:
Normandiški blyneliai (Crêpes normandes)
Normandiški blyneliai (Crêpes normandes)Ingridientai:Tešlai: 100 g miltų, 2 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolo, 2 valgomieji šaukštai cukraus, 50 g sviesto, žiupsnelis druskos, 2 stiklinės pieno, 2 dideli kiaušiniai. Įdarui: 4 obuoliai (renetai), 2 valgomieji šaukštai kalvadoso..
Recepto vertinimas:
ANANASŲ SULTYSE TROŠKINTA VIŠTIENA
ANANASŲ SULTYSE TROŠKINTA VIŠTIENAIngridientai:400 g vištienos filė400 g ananasų sulčių 200 g virtų ryžių2 arbatiniai šaukšteliai krakmolobrokoliai garnyruikaris, druskaGaminimasVištieną supjaustyti kubeliais, dėti į..
Recepto vertinimas:
ĮDARYTI KIAUŠINIAIIngridientai:4 kiaušiniai80g rūkytos mėsos60g krabų lazdelių2 alyvuogės (be kauliuko)50g sviesto1 šaukštelis pomidorų padažožiupsnelis bazilikokelios šakelės krapų10g brendžio (konjako)baltųj&..
Recepto vertinimas:
APKEPAS SU BUROKĖLIAISIngridientai:400 g padžiūvusios ruginės duonos300 g burokėlių100 g razinų50 g margarino40 g džiūvėsėlių4 kiaušiniaiGaminimasDuoną supjaustyti, pamerkti į vandenį. Virtus burokėlius nulupti, sta..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI KOPŪSTAI SU BUROKĖLIAIS
MARINUOTI KOPŪSTAI SU BUROKĖLIAISIngridientai:3 kg kopūstų, 500 g burokėlių, 3 galvutės česnako. Marinatui : 1,5 l vandens, 150 g cukraus, 50 g druskos, 4-5 šaukštai acto.GaminimasKopūstus susmulkiname. Burokėlius sutarkuojame burokine tark..
Recepto vertinimas: