20 rezultatų ieškant "pakepintas pyragas"
Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas“
Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 stintos 300 g „Daumantų“ majonezo „Karotinas“ 2 svogūnai 1 morka 50 g sviesto 5 vnt.juodųjų pipirų žirnelių 2 vnt.lauro lapų druskos, svogūnų laiškų Gaminimas: Nesmulkiai..
Recepto vertinimas:
Sojos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g sojos, 2 didelis svogūnai, 3 skiltelės česnako, mairūno, paprikos, svogūno laiškų. Gaminimas: Soją mirkykite 12 val. tuomet išvirkite ir sumalkite. Svogūnus, česnako skilteles smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Įberkite mai..
Recepto vertinimas:
Vegan agurkienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 litras vandens, 1 stiklinė virtų perlinių kruopų, 1 morka, 1 svogūnas, 1 didelis agurkas, 20 g aliejaus, 2 šaukšteliai susmulkinto česnako, 1 šaukštelis mairūno, keletas lauro lapelių, prieskoninės druskos. Gaminimas: Morką sutarkuoki..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai perlinių kruopų, 2 šaukštai ryžių, 3 šaukštai pupelių, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, kmynų, mairūno, aliejaus, džiovintų prieskonių, žolių. Gaminimas: Perlines kruopas, ryžius, pupeles pamerkite iš vak..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 l verdančio vandens, 100 g pievagrybių, 1 morka, 2 bulvės, 1 svogūnas, 1 nedidelis poras, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Svogūnus ir morkas supjaustykite ir vos vos pakepinkite aliejuje. Bulves švariai nuplaukite su šepetėliu ir supjausty..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Avižinė sriuba su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g sultinio, 25 g grybų, 50 g avižinių kruopų, 20 g morkų, 5 g petražolių, 5 g salierų, 20 g svogūnų, 5 g sviesto, pipirų, druskos. Gaminimas: Grybus supjaustykite juostelėmis, prieskonines daržoves – kubeliais, ir pake..
Recepto vertinimas:
Pieniška daržovių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g pieno, 150g vandens, 50 g žiedinių kopūstų, 15 g ropių, 20 g morkų, 20 g porų, 75 g bulvių, 15 g konservuotų žirnelių, 5 g sviesto, druskos. Gaminimas: Morkas, ropes supjaustykite pailgais gabalėliais ir pakepinkite kartu..
Recepto vertinimas:
Švilpikai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 porcijoms paruošti reikia: 7-8 bulvių; 2 kiaušinių; 3 šaukštų miltų; 1 šaukšto grietinės; druskos. Padažui: 2 džiovintų grybų; 1 šaukšto miltų; 1 stiklinės grybų sultinio; 1 svogūno; druskos. Gaminimas: Virtos bulvės sumalamos mėsm..
Recepto vertinimas:
Naminė agurkų sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 40 g kopūstų, 100 g bulvių, 20 g morkų, 30 g petražolių, 10 g salierų, 20 g svogūnų, 20 g porų, 30 g sūdytų agurkų, 10 g margarino, 10 g rietinės, žalumynų, prieskonių, druskos. Gamini..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su inkstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g sultinio, 65 g inkstų, 45 g petražolių, 15 g salierų, 20 g svogūnų, 30 g porų, 20 g rūgštynių, 20 g špinatų, 30 g agurkų, 10 g pieno, 75 g pieno, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Inkstus perpjaukite ..
Recepto vertinimas:
Dešra su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 dešrelių, 50 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 0,5 saliero, 300 g šviežių grybų, 1 stiklinė obuolių sulčių arba vyno, 1 šaukštelis aštraus padažo, druskos, pipirų. Gaminimas: Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pa..
Recepto vertinimas:
Šonkauliukai raudoname vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 800g veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa 1/2 stiklinės sauso raudono vyno 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 didelis svogūnas 2 skiltelės česnako 1 morka 1 šaukštas miltų druska bazilikai (geriau švieži) citrina Gamin..
Recepto vertinimas:
Aguročių sriuba su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g aguročių, 100 g šviežių baravykų, 2 bulvės, 1 petražolės šaknis, 1 morka, 1 svogūnas, 2 – 3 pomidorai, 1 šaukštas sviesto, 4 šaukštai grietinės, 3 l mėsos sultinio, druskos. Gaminimas: Aguročius ir bulves supja..
Recepto vertinimas:
Agurkų sriuba su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 l mėsos arba kaulų sultinio, 3 rauginti agurkai, 2 šaukštai miežinių kruopų, 3 bulvės, 1 morka, 1 svogūnas, pusė saliero, 1 šaukštas sviesto, 30 g džiovintų baravykų, 150 g grietinės, pipirų, lauro lapų, druskos Gaminim..
Recepto vertinimas:
Kiaulės galva su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulės galva, 1.1 l raugintų kopūstų, 2.morka, 3.svogūnas, 4.taukų, 5.prieskonių kiaulienai, 6.pipirų, 7.druskos. Gaminimas: Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valan..
Recepto vertinimas:
Aguonų ir varškės tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai: 200 g miltų, 130 g sviesto, 75 g cukraus pudros, kiaušinis, šaukštas grietinės. Aguonų įdarui: 200 g aguonų, 200 g cukraus, 3 kiaušinių tryniai, 50 g tarkuotų apelsinų žievelių, 50 g smulkintų graikinių riešutų...
Recepto vertinimas:
sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: šprotai aliejuje, morkos, svogūnai, bulvės, truputi ryžių Gaminimas: Užkaisti bulves su ryžiais,ant keptuves paketinti morkas su svogūnais,ir kai išvirs bulves su ryžiais tada supilti pakepintas morkas ir svogunus ir supilti šprotus. Tinka var..
Recepto vertinimas:
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrė
Sicilietiška pupelių sriuba – tyrėIngridientai:1,5 kg pupelių tyrės 50 g ryžių 50 g žalių paprikų 100 g grietinėlės 100 g sviesto 2 kiaušiniai 150 g baltos duonos druskosGaminimasParuoštą baltųjų pupelių tyrę uždaryti grietinėle ir sviestu, sudėti atskirai i&..
Recepto vertinimas:
Vištiena su daržovėmis kiniškai.
Vištiena su daržovėmis kiniškai.Ingridientai:Vištienos file, šaldytų daržovių(šparaginės pupelės, morkos ir kit., na, pagal skonį), paprikos, vištienos prieskonių, svogūnų, česnkų ir daug sojos padažo. GaminimasŠis patiekalas gavosi eksperimentuojant ir netyčia šliūkštelėju..
Recepto vertinimas: