20 rezultatų ieškant "pakepinti"
Baklažanų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60 g baklažanų, 15 g morkų, 10 g pastarnokų, 15 g svogūnų, 5 g ankštiniu pipirų, 40 g bulvių, šaukštas manų kruopų, aliejus. Gaminimas: Vidutinio dydžio baklažanus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti aliejuje, apvoliojus miltuos..
Recepto vertinimas:
Ungurys su grybų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ungurio (apie 1,5 kg) 6 šaukštų sviesto 2 pjaustytų morkų 3 porų pjaustytos baltosios dalies 12 marinuotų svogūnėlių 3 nuluptų česnako skiltelių 100 g pjaustytų sūdytų lašinukų salierų šakelės 2-3 petražolių stiebų lau..
Recepto vertinimas:
Upėtakių sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g upėtakių, svogūnėlis, poras, 30 g saliero, 4 petražolių šakelės, 2 šaukštai sviesto morka, druskos, baltųjų pipirų. Gaminimas: Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir ..
Recepto vertinimas:
Bulvių kukuliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 virtos bulvės, 1 kiaušinis, 3 šaukštai miltų, druskos, riebalų. Gaminimas: Virtas bulves sutrinti ar sumalti. Pridėjus išplaktą kiaušinį, miltus, truputį druskos, gerai išminkyti. Ranka padaryti paplotėlius, uždėti įdaro, gerai už..
Recepto vertinimas:
Avienos plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, stiklinė ryžių, riebalų, 2 svogūnai, 200 g džiovintų slyvų, cinamono. Gaminimas: Mėsą supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti kartu su svogūnais. Tada įverti druskos, pipirų, įpilti vandens, 10 minučių patroškinti, ta..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos troškinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600 g kalakutienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g vištienos, šaukštas taukų, šaukštas sviesto, 2 stiklinės vandens, druskos, pipirų, lauro lapas, 4 morkos, svogūnas, petražolės šaknis, gabalėlis saliero, stiklinė žirnių, 2 šaukštai baltojo vyno, šaukštas miltų, 0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Vištiena su pomidorais ir svogūnais
Vištiena su pomidorais ir svogūnais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 600 g vištienos, 2 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 svogūnai, 4 pomidorai, lauro lapelis. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, morka, 2 šaukšteliai miltų, 3 šaukštai pomidorų padažo, stiklinė sultinio, dru..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su pomidorais ir svogūnais
Kalakutiena su pomidorais ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 2 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 svogūnai, 4 pomidorai, lauro lapelis. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, morka, 2 šaukšteliai miltų, 3 šaukštai pomidorų padažo, stiklinė sultinio,..
Recepto vertinimas:
Grybai grietinės padaže Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 250 g virtų grybų, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės. Gaminimas: Įdėjus vieną šaukštą sviesto pakepinti sukapotą svogūną, kol paraus...
Recepto vertinimas:
Makaronai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jūros lydekos filė 400 g makaronų 100 g garstyčių 200 g šaldytų krevečių 200 g liesos šoninės 2 šaukštai aliejaus 1 svogūnas truputis sulčių (žuviai apšlakstyti) cukraus, druskos, pipirų “Vegetos”, kario smulkinto ..
Recepto vertinimas:
Dešra su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 dešrelių, 50 g rūkytų lašiniukų, 1 svogūnas, 0,5 saliero, 300 g šviežių grybų, 1 stiklinė obuolių sulčių arba vyno, 1 šaukštelis aštraus padažo, druskos, pipirų. Gaminimas: Sardeles arba dešreles išilgai perpjauti pusiau, pa..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriubaIngridientai : 4-5 prinokusių pomidorų 1 svogūno pusės stiklinės ryžių petražolių salierų pipirų saldžios paprikos miltelių alyvų aliejaus 1.5 l vandens česnakų Gaminimas: Pomidorus supjaustyti ir pakepinti alyvų aliejuje kol suminkštės, po to pe..
Recepto vertinimas:
Svogūnų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų ar sviesto, 1 svogūnas, 1,5 - 2 šaukštai miltų, 0,5 litro skysčio, druskos, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų. Gaminimas: Riebalus ar sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą..
Recepto vertinimas:
Pupų ir slyvų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės virtų pupų, 200 g džiovintų slyvų, 2 svogūnai, 2 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų. Gaminimas: Slyvas išbrinkyti vandenyje ir supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje. Baigiant kepti sudėti slyvas ir dar truputį pake..
Recepto vertinimas:
Pastarnokų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 pastarnokai, 2 porai, 1 svogūnai, 2 – 3 bulvės, 2 l mėsos sultinio, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai grietinės, 2 tryniai, karpų, druskos. Gaminimas: Pastarnokus ir bulves nulupti ir supjaustyti. Vieną svogūną ir porų žaliąsias d..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu
Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg žuvies, 0,5 stiklinės miltų, pipirų, aliejaus, druskos. Padažui: 2 svogūnai, morka, petražolės šaknis, stiklinė marinuotų grybų, 2 šaukštai pomidorų padažo, druskos, cukraus, pipirų, lauro lapelis. Ga..
Recepto vertinimas:
Silkė su daržovėmis ir razinomis
Silkė su daržovėmis ir razinomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 silkės, 5 šaukštai aliejaus, 2 svogūnai, 2 virtos morkos, salieras, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukštai razinų, druskos, pipirų, petražolių lapelių. Gaminimas: Silkes išdaryti, supjaustyti ir sudėti į silkin�..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu)
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais (azu) Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaukštas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, 9.česnako, druskos, 10.pipirų, cukraus Gamini..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.2 svogūnai, 5.1 šaušktas miltų, 6.150 g raugintų agurkų, 7.600 g bulvių, 8.50 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus Gaminima..
Recepto vertinimas: