Paštetas su lašinukais

Ingridientai:
800 g kiaulės kepenų,
200 g šaltai rūkytos šoninės (lašinukų),
200 g riebios kiaulienos, 2 svogūnai,
1 morka,
2 kiaušiniai,
100 g sviesto,
2 piene mirkytos batono riekelės, druskos, pipirų, muskato riešuto, 2 laurų lapeliai, keli pipirų žirneliai.

Gaminimas
Kepenis, kiaulieną, svogūną ir morką išverdame su prieskoniais pasūdytame vandenyje. Atvėsiname, sumalame kartu su išmirkytu batonu 2 kartus. Išsukame sviestą, maišydami sudedame kepenų masę, išplaktus kiaušinius, įberiame prieskonių, druskos, labai gerai išmaišome. Į kepimo formos apačią pridedame 1/2 smulkiai supjaustytos šoninės, sudedame kepenų masę, vėl uždedame šoninės ir kepame 45-60 min. orkaitėje. Atvėsiname, išimame iš formos, supjaustome ir patiekiame. Tinka ššalti majonezo padažžai. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!