20 rezultatų ieškant "nuvalyta"

Įdaryta višta

Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..

Recepto vertinimas: 4

Virta paukštiena

Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su padažu

Vištiena su padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 višta, 2 svogūnai, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 0,5 stiklinės aliejaus, acto, cukraus, druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį kartu su supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Natūralus keptas viščiukas

Natūralus keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g viščiuko, 5 g vištinių taukų, 5 g sviesto, 40 g mėsos sulčių, 100 g priedo, druskos. Gaminimas: Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir b..

Recepto vertinimas: 1

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė

Bulvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 didelės bulvės 1 didelė morka 1 petražolė 1/2 didelio poro gabalas saliero šaknies 5 stiklinės vandens 1/2 stiklinės grietinėlės (12%) prieskoniai 2 šaukštai sukapotų žalumynų Gaminimas: Supilti į puodą vandenį, sudėti nuplautus, išval..

Recepto vertinimas: 3

Žuvies maltinis

Žuvies maltinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 stiklinės vandens, 2.800 g žuvies, 3.400 g įvairių daržovių (tik ne kopūstų), 4.2 bandeles, 5.2 kiaušiniai, 6.4 kietai virti kiaušiniai, 7.1 stiklinė pieno, 8.2 šaukštai sviesto, 9.1 svogūnas, lauro lapelių, pipirų, drusko..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies šašlykas

Žuvies šašlykas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies; 2.2 svogūnai; 3.1 citrina; 4.200 g rūkytų lašinių; 5.3 pomidorai; 6.3 šaukštai aliejaus; druskos; Gaminimas: Nuvalytą žuvį supjaustykite gabaliukais. Iš smulkiai supjaustyto svogūno, tarkuotos citrinos žievės, citrino..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas žąsies ar anties kaklas

Įdarytas žąsies ar anties kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 žąsies ar anties kaklas, 2.1 žąsies ar anties kepenys, pieno pyragui sumirkyti, 3.0.5 svogūno, 4.1 šaukštas žąsies taukų, 5.1 petražolė, 6.1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: Kepenėles..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su rūkyta žuvimi ir obuoliais

Karšti sumuštiniai su rūkyta žuvimi ir obuoliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4-6 riekės juodos arba baltos duonos, 50g. sviesto, 250g. rūkytos žuvies,1 valg. šaukštas miltų, 1/2 stiklinės grietinės, 2-3 rūgštūs obuoliai, 1 mažas svogūnas, druska, pipirai. Gaminimas: Nuvalyta r..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Imbiero arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Imbiero šaknis      100 gMedus                   2 šaukštai Vanduo           &nb..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių sriuba su žuvimi

Bulvių sriuba su žuvimiIngridientai:200 g šaldytos menkės, jūros ešerio ar kitos žuvies, 3—4 bulvės, morka, petražolės šaknis, svogūnas, 15 g riebalų, petražolių lapelių.Gaminimas Nuvalyta, be kaulų žuvis supjaustoma gabaliukais ir 10—15 min. verdama, paskui su..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis

Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomisIngridientai:600g triušienos nugarinės, 75g lašiniukų ar triušio riebalų, 20 g sviesto, prieskoninių daržovių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių. Salierų ir porų salotoms: 1 salieras, 1 raugintas agurkas, 2 porai, 2 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta lydeka

Troškinta lydekaIngridientai:1kg lydekos, 40g sviesto, 1 svogūnas, 1 morka, prieskonių, druskos, l/2 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, miltų, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasūdoma, pabarstoma ..

Recepto vertinimas: 3

Virtas karosas

Virtas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskoninių daržovių (svogūnų, petražolių, saliero), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, 1 lauro lapelis, mairūnų), druskos, 1 stiklinė agurkų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Nuvalyta ir nuplauta žuvis supjaustoma gabalais, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Sūdyta lašiša

Sūdyta lašišaIngridientai:Išskrosta, nuvalyta lašiša be galvos (maždaug 1,5kg.), 40g. stambios druskos, 30g. cukraus, šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Žuvį nuplauname, nusausiname. Filė kartu su oda atskiriame nuo kaulų. Pincetu išrenkame likusius smulkius kauliu..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka balto vyno padaže

Lydeka balto vyno padažeIngridientai:1 kg lydekos, 85 g grietinės, 150 g sviesto, 2 šaukštai miltų, stiklinė balto vyno, stiklinė vandens, 60 g svogūnų, 100 g grybų, 0,5 šaukšto druskos, 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 2 tryniai.Gaminimas Nuvalytą ir išdarinėtą ..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškos salotos

Meksikietiškos salotosIngridientai:450 g viščiuko, 250 g salierų, 125 g raudonosios saldžiosios paprikos, 150 g svogūnų, 200 g salotų, 200 g salotų užpilo, 100 g alyvuogių, cukraus, druskos. Salotų užpilas: 1,5 kiaušinio (trynių), 4 g sausų garstyčių, 1 svogūnas, 4 g krap�..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepasIngridientai:1 kg baltagūžių kopūstų, 50-60 g riebalų, 500 g šviežių grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 1-2 svogūnai, 1-2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietinės, malt�..

Recepto vertinimas: 0

Itališka veršienos filė (Ramunės)

Itališka veršienos filė (Ramunės)Ingridientai:800 g veršienos filė, druskos, pipirų, 4-6 rūkytų lašinių juostelės, 4-6 švieži šalavijo lapai, aliejaus.Gaminimas Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kie..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nuvalyta