19 rezultatų ieškant "nuplautu"
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Kalakutas, įdarytas grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 jaunas kalakutas, 2.150 g rūkytos nugarinės, 3.250 g šviežių baravykų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukštai sviesto, 6.druskos, pipirų, žalumynų, vandens arba sultinio. Gaminimas: Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtr..
Recepto vertinimas:
Makaronų, lęšių ir linų sėmenų sriuba
Makaronų, lęšių ir linų sėmenų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: ¼ puodelio sviesto; 1 vidutinio dydžio smulkiai supjaustytas svogūnas; 1 vidutinio dydžio smulkiai supjaustyta morka; 1 smulkiai supjaustytas saliero stiebelis; ¼ smulkiai supjaustyto žaliojo pipiro;..
Recepto vertinimas:
Brokolių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 puodeliai supjaustytų brokolių; ¼ puodelio smulkiai pjaustytų raudonųjų svogūnų; ¾ puodelio nuplautų razinų; ¼ puodelio moliūgų sėklų arba saulėgrąžų; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; Užpi..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..
Recepto vertinimas:
Žąsis su obuoliais ir razinomis
Žąsis su obuoliais ir razinomis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4kg žąsies, 50g druskos, 3g maltų juodųjų pipirų, 3g džiovintų rozmarinų, 2g džiovintų mairūnų, 1kg obuolių, 100 g razinų, Gaminimas: 4kg žąsį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite 50g d..
Recepto vertinimas:
Spanguolių putėsis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g spanguolių, 60g medaus, 120g cukraus, 60g manų kruopų Gaminimas: 200g perrinktų, gerai nuplautų ir nusausintų spanguolių sumalkite, išspauskite sunką ir padėkite šaltai. Likusius uogų tirščius užpi..
Recepto vertinimas:
ANKŠTINIAI PIPIRAI Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. raudonų arba žalių ankštinių pipirų, 2 ankštys aitriųjų pipirų, 6 skiltelės česnako, keletas krapų šakelių, šaukštelis kvapiųjų pipirų, 3-4 lauro lapeliai, 30g. druskos, 1l. vandens. Gaminimas: Ankštinius pipirus nuplaut..
Recepto vertinimas:
Perlinių kruopų sriubaIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 4 šaukštai perlinių kruopų, 1 morka, 0,5 stiklinės grietinės, 2—3 džiovinti grybai, petražolių, 1 lauro lapelis, 10 g sviesto, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Iš jautienos su kaulais, morkos, džiovintų, gerai..
Recepto vertinimas:
Spanguolių kisieliusIngridientai:1 stiklinė spanguolių, 1l. vandens, 150 g cukraus, 1/2 stiklinės krakmolo, cinamono, gvazdikėlių (nebūtinai).Gaminimas Iš perrinktų ir nuplautų sumaigytų uogų išspaudžiamos sultys. Liekanos užpilamos vandeniu ir pavirinamos su cukrumi bei prieskon..
Recepto vertinimas:
Serbiškas karbonadasIngridientai:4 gabalėliai karbonado, 350 g ryžių, 10 žaliosios paprikos ankščių, 750 g pomidorų, svogūnas, pipirų, druskos.Gaminimas Ant patepto aliejumi didelio troškintuvo dugno dėti sluoksnį nuplautų ryžių, ant jų - juostelėmis pjaustytos paprikos, pomidor..
Recepto vertinimas:
Avienos šonkauliukaiIngridientai:1 kg avienos šonkauliukų, 2 didelės citrinos, 100 ml aliejaus, po šaukštą susmulkintų mėtų, rozmarinų, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska. Mišinį užpilame ant nu..
Recepto vertinimas:
Vėrinukai su fetaIngridientai:150 g fetos, 8 griežinėliai karštai rūkytos kiaulienos nugarinės, 4 porų stiebai, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, agurkas, 2 šaukštai liesos grietinės, kelios raudonėlių šakelės.Gaminimas Fetą supjaustykite stambiais kubeliais, nuplautų ir nusausintų..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas plovas (Skirmantės) (foto)
Vegetariškas plovas (Skirmantės) (foto)Ingridientai:2 st. nuplautų ryžių; 3 vidutinės morkos; maltas muškatas; kvepiantys malti pipirai, keli šaukštai aliejaus; 1 a.š. kurkumos; 0,5 a.š. cinamono; 4-5 st. šalto vandens; 200 g šaldytų žirnelių; 100 g nuplautų ir perpjautų pusiau dž..
Recepto vertinimas:
Braškių pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g miltų; 100 g cukraus; 200 g sviesto; 2 tryniai; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. romo, grietinės arba vyno. Įdarui: 750 g braškių; 125 g cukraus; 4 baltymai.Gaminimas Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą svie..
Recepto vertinimas:
Bezė pyragas su braškėmisIngridientai:300 g miltų; 100 g cukraus; 200 g sviesto; 2 tryniai; Žiupsnelis druskos; 2 valg. š. romo, grietinės arba vyno; 750 g braškių; 125 g cukraus; 4 baltymai.Gaminimas Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supja..
Recepto vertinimas:
Konservuoti ankštiniai pipirai
Konservuoti ankštiniai pipiraiIngridientai:1kg. raudonų arba žalių ankštinių pipirų, 2 ankštys aitriųjų pipirų, 6 skiltelės česnako, keletas krapų šakelių, šaukštelis kvapiųjų pipirų, 3-4 lauro lapeliai, 30g. druskos, 1l. vandens.Gaminimas Ankštinius pipirus nuplauti ir..
Recepto vertinimas:
Burokų lapų sriubaIngridientai:3 saujos nuplautų ir susmulkintų jaunų burokų lapų; 300 g kiaulienos su lašinukais; 2-3 bulvės; Druska; 2-3 lauro lapai; Šakelė mairūno; 5 juodųjų pipirų žirneliai.Gaminimas Užvirinti 2 l vandens ir pasūdyti. Suberti kubeliais pjaustytą kiaulieną i..
Recepto vertinimas: