Troškinti kiaulės inkstai su citrina (Ramunės)

Ingridientai:
800 g inkstų,
3 svogūnai,
1 citrina,
2,5 šaukšto tirpintų riebalų,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė sultinio,
pipirų, druskos.
Gaminimas
Vandenyje išmirkytus inkstus nuplauti, sudėti į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinti, išėmus nuplauti, vėl užpilti vandeniu ir pavirinti. Supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nusausinti, pavolioti miltuose, pakepinti, sudėti į troškintuvę. Svogūnus supjaustyti, pakepinti, suberti likusius miltus, pakaitinti, praskiesti sultiniu, sudėti tarkuotą citrinos žievelę, išspausti sultis, sudėti likusius prieskonius, viską supilti ant inkstų ir trumpai patroškinti.
Patiekti su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais ar kitomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!