13 rezultatų ieškant "nupjaustykite"
Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu
Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg vištų šlaunelių filė 1/4 stiklinės sojų padažo šaukštas medaus 2 šaukštai aliejaus Žemės riešutų padažui Šaukštas aliejaus 2 šaukštai džiovintų svogūnų gabalėlių 3/4 stiklinės ..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištiena su prieskoniais
Troškinta vištiena su prieskoniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg) 2 šaukštai žemės riešutų aliejaus 3 sugrūstos česnako skiltelės 3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos šaukštas malto imbiero 3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,..
Recepto vertinimas:
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu
Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 410g jautienos filė alyvų aliejaus šviežio parmezano sūrio šviežiai maltų juodųjų pipirų druskos (jeigu pageidaujate) citrinų sulčių citrinos griežinėliu Gaminimas: Jautienos filė maždaug 2 vala..
Recepto vertinimas:
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.8 džiovinti grybai judo ausis; 2.ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, 3.brokolių, pekininio bastučio); 4.2 šaukštai aliejaus;5.2 šaukštai austrių padažo Gaminimas: Grybus pami..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su pievagrybiaisIngridientai:400 g lakštinių 1 šaukštas aliejaus 1 skiltelė česnako 250 g svogūnų laiškų 750 g pievagrybių 75 g sviesto 1 šaukštelis juodųjų pipirų druskosGaminimasPuode užvirinkite 3 1 sūdyto vandens. Sudėkite makaro..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su šparagaisIngridientai:4 porcijoms: 500g. šparagų daigų (nupjaustykite kietas šparago daigo dalis), 60 ml. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 2 smulkiai supjaustyti askaloniniai česnakai, druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai, 400g. pomidorų tyrės (pertrintų pomidorų), ..
Recepto vertinimas:
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu
Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažuIngridientai:8 džiovinti grybai, ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, brokolių, pekininio bastučio), 2 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai austrių padažo.Gaminimas Grybus pamirkykite karštame vandenyje. Kruopščiai ..
Recepto vertinimas:
Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)
Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)Ingridientai:2 kg smulkių bulvių, 800 g kalakutienos krūtinėlių filė, 600 g cukinijų, 2 česnako skiltelių, 6 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų. Padažui : 400 marinuotų raudonųjų saldžiųjų paprik..
Recepto vertinimas:
Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos
Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotosIngridientai:6 porcijos 60 g graikiškų riešutų, 125 g gorgonzolos sūrio, 60 ml (4 šaukštai) raudonojo vyno acto, 75 ml (5 šaukštai) alyvuogių aliejaus, 1 didelis pankolis (apie 375 g), 3 prinokusios kriaušės, 1 citrina. Gaminimas Pask..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotos su jūrų šukutėmis
Makaronų salotos su jūrų šukutėmisIngridientai:4-6 porcijos 3 skiltelės česnako, 2 askaloniniai česnakai, po 1 ryšelį šviežių laiškinių česnakų, pelerūno ir petražolių, 1 citrina, 125 ml alyvuogių aliejaus, 45 ml grietinėlės, 500 g jūros šukučių, 250 g makaronų su špinat..
Recepto vertinimas:
Salotos su marinuota ir kepta vištiena
Salotos su marinuota ir kepta vištienaIngridientai:4 porcijos 1,25 cm imbiero šaknies, 1 česnako skiltelė, 125 ml sojos padažo, 30 ml (2 šaukštai) cukraus, 45 ml (3 šaukštai) ryžių vyno, 45 ml (3 šaukštai) sezamo aliejaus, 125 ml augalinio aliejaus, 1 raudonoji saldžioji paprika, 4 vi..
Recepto vertinimas:
Šparagai svieste su peletrūnais
Šparagai svieste su peletrūnaisIngridientai:4 porcijos:500g šviežių šparagų, 1/2 puodelio sviesto, 2 šaukštai sukapotų šviežių peletrūnų, 1 šaukštas sukapotų šviežių petražoloių, 1/2 su..
Recepto vertinimas: