3 rezultatų ieškant "kefales"
Kefalės su burokėliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 šaukštų sviesto smulkinto svogūno 100 ml daržovių sultinio 150 g neriebios grietinėlės druskos, pipirų burokėlio 800 g kefalių 2 šaukštų citrinos sulčių miltų Gaminimas: Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supil..
Recepto vertinimas:
Folijoje keptos kefalės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 kefalių 50 ml apelsinų sulčių 2 apelsinų ryšelio krapų druskos, pipirų pipirų mišinio Gaminimas: Apelsinus nuplauti, nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Krapus nuplauti, nuskabyti šakeles. Žuvis išdarinėti..
Recepto vertinimas:
Kefalės vynuogių lapuoseIngridientai:8 raudonosios kefalės (po 300 g), 3 citrinų sulčių, 24 vynuogių lapai, žuvies prieskonių, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apib..
Recepto vertinimas: