8 rezultatų ieškant "nelupti"

Daržovių ikra su obuoliais

Daržovių ikra su obuoliais Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 kilogramui baklažanų - 500 g saldžiųjų ankštpipirių, 500 g svogūnų galvelių, 1 kg gerai prinokusių pomidorų, 150 g obuolių, arbatinis šaukštelis cukraus ir druskos pagal skonį.  Gaminimas: Plačiame negiliame puode ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių kompotas

Kriaušių kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.300 g kriaušių, 3.150 g cukraus, 4.25 g vyno, 5.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Kriaušes nulupkite ir supjaustykite. Jei odelė plona, galite nelupti. Vandenį užvirinkite, suberkite cukrų, citrinos rūgštį, įdėkite k..

Recepto vertinimas: 5

Ypatingasis obuolių tortas

Ypatingasis obuolių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Pakelis (500 g) šaldytos sluoksniuotos tešlos, šaukštas cukraus pudros, 1 kg obuolių, 4 šaukštai cukraus, stiklinė obuolių sulčių, apelsinas, cinamono lazdelė, šaukštas krakmolo, 500 ml. grie..

Recepto vertinimas: 0

Svarainių uogienė

Svarainių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg svarainių, 800g cukraus, 1.5 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogienei vartojami prinokę, geltoni vaisiai. Pirmiausia jie nuplaunami, po to nulupami (galima ir nelupti), supjaustomi į 4 dalis ir pašalinami sėklal..

Recepto vertinimas: 0

Topinambų sriuba

Topinambų sriubaIngridientai:1 kg žieminių bulvių, 15 g sviesto arba margarino, 2 svogūnai, 600 ml pieno, 425 ml vištienos sultinio, druskos, šviežiai sumaltų pipirų, susmulkintų petražolių.Gaminimas Didelėje gilioje keptuvėje arba puode ištirpiname sviestą arba margariną, ..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys, keptas orkaitėje

Ungurys, keptas orkaitėjeIngridientai:800 g ungurio, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos.Gaminimas Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinamą druska). Nuluptas ungurys nuplaunamas, nusausinamas, pasūdomas, pabarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą ne..

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU APELSINŲ PADAŽU

KIAUŠINIAI SU APELSINŲ PADAŽUIngridientai:6 nedideli apelsinai6 obuoliai125 g razinų60 g cukraus1/2 arbat. šaukštelio druskos1 arbat. šaukštelis imbiero1/4 arbat. šaukštelio tarkuoto muskato riešuto1/8 l raudonojo vyno acto250 g bruknių uog..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nelupti