22 rezultatų ieškant "nedideli"

Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu

Forma išklojama pergamentiniu popieriumi arba folija. Abrikosai nuplaunami ir nusausinami. Tamsaus šokolado plytelės sudedamos į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį. Jis įtaisomas virš verdančio vandens puodo ir maišoma, kol šokoladas ištirps. Šiek tiek ataušinama. Abrikosų gabal..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos paprikos sriuba

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 C. Perpjaukite pipirus pusiau, pašalinkite kotelius, membranas ir sėklas. Sudėkite pipirus nupjauta puse žemys ant folija išklotos kepimo skardos. Sudėkite česnaką. Patepkite pipirus ir česnaką aliejumi. Kepkite 20-25 minutes arba kol odelės pradės skili..

Recepto vertinimas: 0

Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu

1.Formą išklokite pergamentiniu popieriumi arba folija. Kiekvieną abrikosą supjaustykite į tris dalis. 2.Tamsaus šokolado plytelessudėkite į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį. Jį įtaisykite virš verdančio vandens puodo ir maišykite, kol šokoladas ištirps. Šiek tiek ataušinki..

Recepto vertinimas: 0

Kvepianti vištiena melione

Melionus nuplaukite, perpjaukite per pusę ir pašalinkite sėklas. Dėkite į grilį ir kepkite maždaug 20 minučių. Galiausiai pjūvio vietas pabarstykite kiniškais prieskoniais ir sezamo sėklomis. Vištieną supjaustykite smulkiais gabalėliais. Sumaišykite po 2 šaukštus chereso, sojos pa..

Recepto vertinimas: 5

Daržovių ir mėsos troškinys su kava

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska. Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą. Troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjauta..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės. Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti ..

Recepto vertinimas: 0

Dzūkiški jautienos kukulaičiai

Mėsa sumalama, pridedama svieste pakepintų svogūnų, prieskonių, druskos ir gerai išmaišoma. Daromi nedideli kukulaičiai, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir verdami riebaluose, kol gražiai parusvės. Išimti iš riebalų palaikomi šiltoje orkaitėje ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjova ant iešmo

Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama mėsa neprarastų formos ir nesusitrauktų, pririšame ją prie iešmo stipriu natūralaus pluošto siūlu. Mėsą patepame aliejumi. Kepame virš karštų anglių, nuolat sukdami iešmą. Ant at..

Recepto vertinimas: 0

Kardžuvė su imbieru

Imbierą nulupame ir smulkiai supjaustome. Svogūnus supjaustome taip pat. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome mažais gabalėliais. Imbierą ir česnaką sudedame į nedidelį dubenėlį ir gerai išmaišome, kad būtų tyrė. įpilame citrinos sultis, aliejų, suberiame svogūnus, s..

Recepto vertinimas: 4

Keptos marinuotos daržovės

Baklažanus supjaustome griežinėliais ir vienu sluoksniu sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir paliekame pastovėti 15 minučių. Perliejame šaltu vandeniu ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Papriką perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome juostelėmis. Cukinijas supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos kepsnys su sūriu

Vištos krūtinėlė padalinama į dvi dalis. Kiekviena dalis įpjaunama, išklojama, išmušama iš abiejų pusių. Paruošti gabalai įtrinami prieskoniais, ištepami majonezu. Į įpjovos vidų įdedami fermentinio sūrio ir sviesto gabalėliai. Dalys suglaudžiamos ir suplojamos su muštuku ka..

Recepto vertinimas: 4

Burokelių - jautienos salotos

Viską pjaustome vienodo dydžio kubeliais ir maišome su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos silkės užkandis

Silkių filė be odos sumalame mėsmale arba labai smulkiai supjaustome, drėgnomis rankomis suformuojame rutulį, kurio vieną pusę suplojame. Į lėkštę gėlės forma klojame salotų lapus, viduryje dedame susmulkintą silkę. Viduryje padarome įdubimą, į kurį įdedame kiaušinio trynį. ..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiais

Nuo artišokų nuimkite išorinius lapus. Nupjaukite trečdalį lapų viršaus. Perpjaukite pusiau, išgremžkite šerdį, smulkiai supjaustykite. Sudėkite į indą su vandeniu bei citrinos sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Įdėkite čes..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su kriaušėmis ir ožkos sūriu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Supjaustykite vieną kriaušę į keturias dalis, išimkite šerdį. Supjaustykite labai plonais griežinėliais ir sudėkite ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi. Kepkite, karts nuo karto apversdami, kol griežinėliai išdžius (15-20 min.). Išimkite ..

Recepto vertinimas: 0

Graikiškos salotos

Agurkus, pomidorus, svogūnus, alyvuoges ir fetos sūrį sudėkite į dubenį. Atskirai išsukite alyvuogių aliejų ir actą, supilkite į salotas, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir lengvai išmaišykite. Salotas patiekite vienas arba su šviežia duona. Papuoškite raudonėlio lapelia..

Recepto vertinimas: 5

Pyragaičiai "Triufeliai"

Baltymus išplakite po truputį berdami cukrų. Plakite, kol ištirps cukraus kruopelės. Maltus migdolus sumaišykite su miltais, suberkite į baltymų putas ir lengvai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su plačiu lygiu antgaliu. Ant skardos, išklotos sviestiniu popier..

Recepto vertinimas: 0

Bohemiškas kalėdinis pyragas

Miltus sumaišyti su cukrumi ir druska. Mieles sutrupinti į nedidelį kiekį drungno pieno ir gerai išmaišyti. Likusiame piene ištirpinti sviestą ir šiek tiek atvėsinti. Ištirpintas mieles įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį, įmušti kiaušinius ir įmaišyti į miltų mišinį. Tešl..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS SALOTOS

Vistienos file supjaustome plonomis 2,5 cm ilgio juostelemis, pabarstome prieskoniais ir iskepame. Kepame 1 min is vienos puses ir puse minutes - is kitos. Vistiena isimame, sudedame stambiai supjaustytus svogunus ir iskepame. Kai suminksteja, sudedame per puse perpjautus pomidorus ir apkepame. Iber..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynių džemas su nedideliu cukraus kiekiu

Svarias melynes suberti i emaliuota inda, uzpilti cukrumi ir ant silpnos ugnies virti 20 min. Karsta dzema supilti i svarius stiklainius ir sterilizuoti 0,5 l talpos stiklainius 10 min., 1 l talpos - 15 min. Uzdaryti metaliniais dangteliais...

Recepto vertinimas: 0

Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiu

Perrinktas melynes labai gerai nuplauti tekancio vandens srove. Paskutini karta perplauti saltu virintu vandeniu. Vandeniui gerai nutekejus, uogas mediniu saukstu lengvai sutraiskyti, kad pasizeistu tik odele. Tai lengviau padaryti traiskant nedidelemis porcijomis emaliuotame puode arba kiaurasamtyj..

Recepto vertinimas: 0

SALDUSIS VALENTINAS

Gerai isplakti baltymus palaipsniui supilant cukru. Tada sudeti trynius ir dar paplakti. Krakmola sumaisyti su miltais ir kepimo milteliais, tada supilti i kaiusiniu mase ir dar ipilti sauksteli acto. Viska ismaisyti. Kepimo forma patepti riebalais, supilti tesla ir kepti 150 laipsniu karstumo orkai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nedideli