Moliūgų blyneliai
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 moliūgo skiltelės
2 kiaušiniai
šaukštas cukraus
pieno,
druskos
sviesto arba margarino blyneliams kepti
Gaminimas:
Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Kiaušinių tryniai ištrinami su trupučiu druskos ir cukrumi, įpilama pieno, suberiami miltai ir užmaišomi grietinės tirštumo tešla. Į ją sudedami išplakti kiaušinių baltymai ir sutarkuotas moliūgas ( jo neturi būti daugiau nei buvo tešlos ). Įkaitintame svieste arba margarine kepami nedideli blyneliai.
Tinka vartoti su: Valgomi apibarstyti cukrumi arba su aviečių sirupu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!