12 rezultatų ieškant "metaliniu"
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis
Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.stiklines šviežių ar 2.sušaldytų gervuogių bei 3.2 stiklines aviečių,4.1 ½ stiklinės cukraus, citrinų sulčių. Gaminimas: 6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suber..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas vištienos šašlykas
Pikantiškas vištienos šašlykas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g šašlykų, keletas gabalėlių žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos, svogūnas, 2.8 pievagrybiai, 3.8 nedideli pomidorai, 4.8 šaukštai alyvų aliejaus. Padažui: 5.300 ml grietinės, 6.2 smulkiai supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms
Saldžiarūgštis alyvų aliejaus užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g alyvų aliejaus, 60g obuolių acto, 60g dirbtinio medaus, 10g druskos, 18g preseliu išspausto česnako, 2g raudonos paprikos, 0,5g aitriųjų paprikų. Gaminimas: 400g alyvų a..
Recepto vertinimas:
Agrastų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kilogramas agrastų, 1 kilogramas cukraus, 2 stiklinės vandens, apelsinų žievelės, truputi cinamono. Gaminimas: Imkite vienodai prinokusius, bet ne visiškai sunokusius agrastus. Pašalinkite kotelių lie..
Recepto vertinimas:
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai
Marinuoti saldžiarūgščiai agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2kg nedidelių agurkų, 150g svogūnų, 75g krienų, 3g garstyčių grūdelių, 2vnt lauro lapų, 10vnt kvapniųjų pipirų, 6 stiklinės vandeniu skiesto acto - 1:6 santykiu, 100g cukraus, 35g druskos&..
Recepto vertinimas:
Spurgos pavakariams (kropeliai)
Spurgos pavakariams (kropeliai)Ingridientai:1kg miltų, 3 stiklinės pieno, 30g mielių, 1 kiaušinis, 100g cukraus, 50g taukų, vanilinio cukraus arba citrinos žievelių, 10g druskos, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų spurgoms virti.Gaminimas Tešla ruošiama kaip mielin..
Recepto vertinimas:
Jūrų gėrybių šašlykaiIngridientai:600 konservuotų jūrų gėrybių (asorti), 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 citrinos sulčių, susmulkintų petražolių, citrina papuošti.Gaminimas Ant 3 metalinių iešmų pakaitomis susmeigiame visas jūrų gėrybes. Paskui apšlakstome citrinos sulti..
Recepto vertinimas:
Avokadų, mangų ir mocarelos salotos
Avokadų, mangų ir mocarelos salotosIngridientai:12 porcijų: 400 g mocarelos, 3 dideli prinokę mangai, 2 gražgarsčių gūželės, 1 aitrioji paprika, 200 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių, druskos, pipirų, 30 ml alyvuogių aliejaus, pusė šaukštelio sezamų aliejaus, 2 šaukštai med..
Recepto vertinimas:
Avienos ir abrikosų iešmeliaiIngridientai:4 porcijoms: 500 g avienos išpjovos arba nugarinės, supjaustytos 2,5 cm kubeliais; 115 g džiovintų abrikosų; 1 valg. š. susmulkintų šviežių mėtų; Druska ir juodieji pipirai; 1 citrina, supjaustyta į 8 dalis. Marinatui: 1 sutraiškyta česna..
Recepto vertinimas:
KAPUČINO KREMASIngridientai:kremui :2 šaukšteliai želatinos2 šaukštai šalto vandens2 stiklinės grietinėlės0,5 stiklinės cukraus3 šaukštai tirpios kavos( patariu Medaglia D'oro)10 kiaušinio tryniųpapuošimui:1 stiklin&..
Recepto vertinimas:
PERSIKAI SIRUPEIngridientai:2 kg cukraus2 stiklinės vandens1 kg persikųGaminimasIš cukraus ir vandens išvirti sirupą. Į stiklianius sudėti persikus, užpilti karštu sirupu ir uždaryti metaliniu dangteliu. Ataušinti. Kitą dieną dėti..
Recepto vertinimas:
Aktinidijų uogienėIngridientai:1 kg aktinidijų, 1 kg cukraus, 100-120 ml vandens, 1 pakelis vanilinio cukraus, 1/2 šaukštelio citrinų rūgšties.GaminimasNe visai sunokusias, bet pradėjusias minkštėti uogas nuplauti, nuskabyti žiedsosčiu..
Recepto vertinimas: