5 rezultatų ieškant "skoniu"
Keturių skonių ledų desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,25 puodelio susmulkintų šokoladinių vaflių 2 šaukštai cukraus 0,3 puodelio tirpinto sviesto arba margarino 500 g vanilinių ledų 3 vidutiniai sutrinti bananai 0,75 puodelio susmulkintų juodųjų graikinių riešutų 1 puodelis..
Recepto vertinimas:
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos170 g morkų 120 g paukštienos sultinio75 g virtos vištienos krūtinėlės filėpusė obuoliokeli lašai aliejaus. Gaminimas: Nuluptą morką susmulkinti, užpilti sultiniu ir pridengus puodą virti 10 min. Obuol�..
Recepto vertinimas:
Želė skanumėlis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 spalvų ir skonių želė pakeliuose 2 šaukštų želatinos 1 indelio saldaus kondensuoto pieno šaukštelio vanilinio cukraus Geltonos želė užpilui – 0,3 kg konservuotų persikų, mangų, kriaušių, pjaustytų apelsinų ar mandarinų..
Recepto vertinimas:
Topinambų salotos su pomidorais
Topinambų salotos su pomidoraisIngridientai:500 g topinambų, 400 g pomidorų, 2 česnakų skiltelės, 1 šaukštas citrinų sulčių, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 12 žaliųjų alyvuogių, petražolių, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Topinambus nuplauname, nulupame, supjaustome, sudeda..
Recepto vertinimas:
Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiais
Sūrio ir prieskonių padažas su skrebučiaisIngridientai:4 porcijoms: 6 susmulkintos žaliosios alyvuogės be kauliukų; 1 valg. š. susmulkinto šviežio peletrūno; 1 valg. š. susmulkintų česnako laiškų; 1 valg. š. susmulkintų šviežios mėtos lapelių; 1 arb. š. tarkuotos citrinos ži..
Recepto vertinimas: