20 rezultatų ieškant "mdash"
Margieji sausainėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g miltų, 2.100 g grietinės, 3.100 g cukraus, 4.1/4 šaukštelio sodos ar kepimo miltelių, 5.0,5 šaukšto kefyro ar acto, 6.1 kiaušinis, 7.2 šaukšteliai kakavos miltelių, 8.1 šaukštelis džiovintų mėtų ar melisų. Glajui: 9.0,..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
File prismaigstyta lašiniukų Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos filė, 100—200 g lašiniukų, druskos, pipirų, 60 g sviesto arba riebalų, 100 g grietinėlės Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėl..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su krienų padažu
Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.druskos, 5.pipirų, 6.1 skiltelė česnako, 7.3—4 morkos, 8.2 svogūnai, 9.100—200 g virtų grybų, 10.10—12 bulvių, 11..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta arbatoje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2—3 šaukštai aliejaus arba 30 g sviesto, 3.druskos, 4.pipirų, 5.1 skiltelė česnako, 6.1 didelis rūgštus obuolys,7. 3 šaukšteliai arbatžolių, 8.1/2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens. ..
Recepto vertinimas:
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai, 2.druskos, pipirų. 3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių, 4.30 g augalinių riebalų, 5.1 šaukštas miltų,6.1 stiklinė vanden..
Recepto vertinimas:
Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
File kepta ant iešmo Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 nedidelis filė gabalas (700—800 g), 2.1 didelis svogūnas, 3.100 g vyno acto arba rūgštaus vyno, 4.druskos, pipirų, 5.džiovintų raugerškio uogų, 6.riebalų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti gabalais, kad ..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių, 2.1 svogūnas, 3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų, 5.2 šaukštai margarino arba sviesto, 6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos, petražol..
Recepto vertinimas:
Spanguolių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg spanguolių, 1kg cukraus, citrinų žievelių. Gaminimas: Išsirpusios uogos perrenkamos ir nuplaunamos. Po to supiltos sietelyje įleidžiamos į karštą (85—90° C) vandenį 2—3 min., kad suminkš..
Recepto vertinimas:
Svarainių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg svarainių, 800g cukraus, 1.5 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogienei vartojami prinokę, geltoni vaisiai. Pirmiausia jie nuplaunami, po to nulupami (galima ir nelupti), supjaustomi į 4 dalis ir pašalinami sėklal..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Rauginti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10kg pomidorų, 2vnt česnakų, 10vnt krapų, 10vnt serbantų lapų, 10vnt vyšnių lapų, 10L vandens, 10vnt krienų lapų, 700g druskos Gaminimas: Rauginimui tinka užaugę žali, rausvi, rožiniai arba raud..
Recepto vertinimas:
Konservuoti baravykai su pomidorais
Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų, Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..
Recepto vertinimas:
Makaronai su lašišaIngridientai:300 g pomidorų 100 g rūkyosa supjaustytosa lašišos 2 vnt. česnako skiltelės 60 g juodųjų alyvuogių be kauliukų 3 šaukšteliai alyvuogių aliejaus 300 g grietinėlės 1 šaukštelis šviežių mėtų 1/2 šau..
Recepto vertinimas: