20 rezultatų ieškant "marinatui"
Bulvių ir pomidorų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 – 5 virtos bulvės, 2 pomidorai, 2 svogūnai, 2 saldieji ankštiniai pipirai, salotų lapeliai, 2 kietai virti kiaušiniai. Marinatui: Puodelis vandeniu atskiesto acto, 6 šaukštai aliejaus, druska, pipirai, 50 g. kumpio papuošimui..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai
Sultyse marinuoti tuno kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 tuno kepsneliai Marinatui: 1 šaukštas sojos [padažo] 2 šaukštai vaisių sulčių 1 šaukštas augalinio aliejaus 15 g. Cukraus ½ šaukštelis pipirų Daržovės: 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės 1 raudonasis svog�..
Recepto vertinimas:
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais
Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 vištienos filė gabaliukai Marinatui: sultys, išspaustos iš 1 citrinos 4 šaukštai cukraus 2 šaukštai pomidorų tyrės 1 šaukštas garstyčių miltelių Ryžių ir daržovių garnyrui: 4 porcijos ryžių ..
Recepto vertinimas:
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės
Citrinos sultyse marinuotos obuolių skiltelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 ½ kg rūgštokų obuolių Pirmajam marinatui: 1 l vandens 100 ml spirituoto acto (12%) arba 50 ml gryno acto (24%) 2 šaukšteliai druskos Antrajam marinatui: 500 ml vandens 500 ml cukraus 150 dl šviežiai išspaus..
Recepto vertinimas:
Ceviche su ananasų sultimis Patiekalo šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g lašišos 200 g baltos žuvies Arba 400 g mėsingos žuvies, pvz., juodalopės menkės, Menkės, juodžuvės Marinatui: 1 susmulkintas askaloninis česnakas arba laiškinis česnakas 1..
Recepto vertinimas:
Morkos imbiero marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 gr morkų plonais griežinėliais Marinatui: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais 200 ml acto 200 ml vandens 200 gr cukraus 2 šaukštai jūros druskos 1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Paruošiamos morkos..
Recepto vertinimas:
Agurkas čilio marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 agurkas Marinatui: 3 šaukštai saldžiojo čilio marinato 2 šaukšteliai jūros druskos 1 šaukštas cukraus 3 šaukštai spaustos citrinos 2 šaukštai skrudintų ir smulkiai kapotų žemės riešutų 2 šaukštai šviežios pjaustytos kal..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..
Recepto vertinimas:
Prismaigstytas šernienos kepsnys
Prismaigstytas šernienos kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šernienos (nugarinė arba kumpis), 2 stiklinės vandens, 1.1 šaukštelis druskos, 2.gabalėlis česnako, 3.3 pipirai, 4.3 kadagio uogos, 5.1 šaukštas acto, 6.1 šaukštas tarkuotų krienų, 7.100 g rūkytų ar sūdytų lašin..
Recepto vertinimas:
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu
Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600g anties kepenėlių, 400g anties krūtinėlės, 300g lašinukų, 400g sviesto, 3 kiaušiniai, druskos,pipirų. Marinatui: 5 šaukštai porto, 2 šaukštai konjako, nutarkuota apelsino žievelė. Padažui: 500g a..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Pikantiški vištų sparneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.12 vištų sparnelių. Marinatui: 2.1 stiklinė (250ml) pomidorų padažo, 3.1 svogūnas (50g), 4.1 česnako skiltelė, 5.2 1šрaukštai “Worchester” padažo, 6.2 šaukštai citrinų sulčių, 7.1 šaukštelis aštr..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Lašiša su krienų padažuIngridientai:apie 800g. lašišų be odos, Marinatui: 1 l. vandens, 400 ml. 6 procentų koncentracijos acto, 100 g. cukraus, 1 svogūnas, 2 lauro lapai, 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (nesmulkintų). Padažui: 200 ml. grietinėlės, geriausiai neriebios, 2-3 v..
Recepto vertinimas:
Silkutės vyniotinukai (Ramunės)
Silkutės vyniotinukai (Ramunės)Ingridientai:Reikės : silkės, morkų juostelių, svogūno juostelių. Marinatui : lauro lapų, pipirų, gvazdikėlių, druskos, cukraus ir acto. Papuošimui : aš naudojau agurką ir svogūno laiškus. galima puošti kiaušiniu, paprika, labai tinka citri..
Recepto vertinimas:
Marinuotų morkų salotosIngridientai:6-7 morkos,2 svogūnai,keli žalių salotų lapaiSaldžiarūgščiam marinatui:0,5 stiklinės aliejaus1 šaukštas cukraus3 šaukštai vyno actodruskosGaminimasMorkas nuplauname, nuskutame ir sutarkuoja..
Recepto vertinimas:
Vištiena jogurto marinateIngridientai:vištienos be odelės, supjaustyta porcijomis. Marinatui: 300 g natūralaus jogurto (nesaldaus) arba kefyro, 1 stambios saldžios paprikos, 12 česnako skiltelių (galima dėti mažiau), 1 a.š. imbiero miltelių, 1 a.š. saldžios paprikos miltelių, pagal por..
Recepto vertinimas: