Marinuotų morkų salotos
Ingridientai:6-7 morkos,
2 svogūnai,
keli žalių salotų lapai
Saldžiarūgščiam marinatui:
0,5 stiklinės aliejaus
1 šaukštas cukraus
3 šaukštai vyno acto
druskos
Gaminimas
Morkas nuplauname, nuskutame ir sutarkuojame morkine trintuve. Svogūnus nulupame ir supjaustome
kubeliais. Marinatui skirtus produktus plakame, kol ištirpsta cukrus. Gautu mišiniu užpilame
morkas ir gerai sumaišome. Taip paruoštas morkas paliekame 12 val. stovėti kambario temperatūroje, o vėliau laikome šaltai. Patiekiame salotinėje, išklotoje žaliais salotų lapais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!