Voveruškos su lašiniukais

Ingridientai:
1/2 kg voveruškų,
100 g rūkytų lašiniukų,
1 svogūnas,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Voveruškas nuplaunamos, nupjovus kotelius, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5—10 min. Paskui supilamos į kiaurasamtį ir nuvarvinamas vanduo.

Lašiniukai supjaustomi kubeliais, paspirginami, sudedamas susmulkintas svogūnas, paruoštos voveruškos ir 10—15 min kepama, uždengus keptuvę, retkarčiais pamaišant. Pabarstoma maltais pipirais, pasūdoma. Valgoma pietums su karštomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Birutė 2011-08-10 00:27:08
Voveru?kas i?plauti,labai gerai nusausinti,kad nelikt? vandens.Jei be koteli? smulkinti nereikia.Prie?ingu atv?ju reikia,nes da?nai koteliuose buna ruda kirmel?.Supiaustytas kaitinti ant labai silpnos ugnies kol atsiras sultys.Virti ma?daug 20 min. berti druska ,prieskonius ,kepti svieste arba su r?kytais la?inukais.Taip paruo?tas voveru?kas galima u??aldyti kaip atsarg? ?iemai.