20 rezultatų ieškant "lasiniu vyniotinis"
Lietuviška kiaušinienėIngridientai: 7 kaiušinių 2 stiklinių pieno Miltų tiek, kad masė būtų tiršta Lašinių Išplakti kiaušinius su 2 stiklinėm pieno, pridėti miltų tiek, kad masė būtų tiršta kaip grietinė. Pridėti pailgų supjaustytų lašinių griežinėlių. Išma..
Recepto vertinimas:
Kepti viščiukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 viščiukai 100g rūkytų lašinių druskos 1 šaukštas sviesto Gaminimas: Nuvalyti viščiukai, ištrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonu lašinių sluoksniu, kojos suriašamos. Viščiukai apkepami svieste ir kepami orkaitėje ant grote..
Recepto vertinimas:
Žuvies šašlykas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg žuvies; 2.2 svogūnai; 3.1 citrina; 4.200 g rūkytų lašinių; 5.3 pomidorai; 6.3 šaukštai aliejaus; druskos; Gaminimas: Nuvalytą žuvį supjaustykite gabaliukais. Iš smulkiai supjaustyto svogūno, tarkuotos citrinos žievės, citrino..
Recepto vertinimas:
Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais
Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 didelė lydeka arba sterkas (1 – 1,5 kg), druskos, citrinos rūgšties. Įdarui: 2.200 g konservuotų grybų, 3.2 šaukštai sviesto, 4..2 svogūnai, 5.0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, gabalėlis saliero, 6.1 �..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..
Recepto vertinimas:
Daniškai ruoštos daržovės su lašinukais
Daniškai ruoštos daržovės su lašinukaisIngridientai:4—5 bulvės, 2 morkos, 2 porai, nedidelė kopūsto galvutė, 5 svogūnai, 3 šaukštai aliejaus, 150 g lašinių, pipirų, kmynų, druskos.Gaminimas Bulvės supjaustomos kubiukais. Morkos perpjaunamos išilgai, porai 2 cm gaba..
Recepto vertinimas:
Žemaitiški kepsneliaiIngridientai:1/2kg kiaulienos, kadagio uogų, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, druskos. Įdarui: 100 g rūkytų lašinių, 3 svogūnai, 1/2 stiklinės juodos duonos trupinių, 40 g sviesto kepimui.Gaminimas Kiauliena supjaustoma keturkampiais gabaliukais, išmušama, �..
Recepto vertinimas:
Bandelės su lašiniaisIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 25g mielių, 50g cukraus, 100g margarino, truputis druskos. Įdarui: 400g raumeningų rūkytų lašinių, 1 svogūnas, 1/2 šaukštelio kvepiančiųjų pipirų, 1/2 šaukštelio cinamono, pora gvazdikėlių, 100g pyrago d�..
Recepto vertinimas:
Pusmarškonė košėIngridientai:1/2 kg bulvių, 1/2 stiklinės ruginių ar kvietinių miltų, 1/2 l. pieno, 100 g lašinių, 1 svogūnas, 1 šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės nuskutamos, supjaustomos į 3—4 dalis ir verdamos. Išvirusios nusunkiamos ir sugrūdamos, supila..
Recepto vertinimas:
PaliepsniaiIngridientai:2 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis, 3 stiklinės vandens, druskos, lašinių keptuvei patepti. Padažui: 100 g lašinių, 1—2 šaukštai miltų, 2 stiklinės pieno, 1/2 stiklinės grietinės, druskos.Gaminimas Kiaušinis ištrinamas su druska, įpil..
Recepto vertinimas:
Menkė su lašiniaisIngridientai:500g menkės filė, 2 svogūnai, 1/2 citrinos, lašinių, pipirų, druskos.Gaminimas Žuvį padalinti į porcijas, pašlakstyti citrinos sultimis ir palaikyti 30 min. Po to, ant kiekvieno žuvies gabalėlio (pabarstyto druska ir pipirais) uždėti griežinėlį..
Recepto vertinimas:
Kopūstai su pupelėmisIngridientai:2 stiklinės pupelių, kopūstas, 1,5-2 kg bulvių, lašinių, svogūnas, pipirų, druskos.Gaminimas Bulves nuskusti, kopūstus susmulkinti. Iš vakaro pamirkytas pupeles virti, kai suminkštės - sudėti į bulves, įberti druskos ir toliau virti. Išvirus..
Recepto vertinimas:
Veršienos suktinukaiIngridientai:800 g veršienos išpjovos, 10 grūstų česnako skiltelių, 4 šaukštai citrinų sulčių, 120 g lašinių, 2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių, maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Veršieną supjaustome į 8 didelius gabalus. Kiekvieną išm..
Recepto vertinimas:
Užkepėlė su kopūstaisIngridientai:Kopūsto galva, 350 g veršienos arba kiaulienos faršo, 150 g lašinių, druskos, pipirų, džiūvėsių.Gaminimas Kopūsto galvą įmerkti į pasūdytą verdantį vandenį. Kai ji suminkštės, išimti, atvėsinti ir smulkiai supjaustyti. Nedideliame rieb..
Recepto vertinimas:
Kalakutas su pievagrybiaisIngridientai:Kalakutas (apie 3 kg), 100 g veršienos, 100 g kiaulienos, 200 g pievagrybių, po 150 g lašinių, galvijų kepenų.Gaminimas 100 g pievagrybių supjaustyti mažais skrituliukais ir pakišti juos kalakutui po oda. Iš lašinių, galvijų kepenų ir grybų ..
Recepto vertinimas:
Antis apelsinų ir vyšnių padaže
Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..
Recepto vertinimas:
Paukštienos kepenėlių paštetas
Paukštienos kepenėlių paštetasIngridientai:1 kg. paukštienos kepenėlių, 350 g. kiaulienos lašinių, 300 g. kiaulienos kepenėlių, 500 g. neriebios kiaulienos be kaulo, 2 kiaušiniai, litras pieno, keli ploni griežinėliai lašinių, 25 ml konjako arba degtinės, 3-4 lauri lapeliai, 3 šauk..
Recepto vertinimas:
Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)
Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)Ingridientai:2 maži avienos karbonadai, 2 maži svogūnai, 50 g riebių lašinių, aliejaus, druskos, 1 čili pipiras, trauktinės.Gaminimas Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvi..
Recepto vertinimas:
Avienos ir lašinių šašlykai (Ramunės)
Avienos ir lašinių šašlykai (Ramunės)Ingridientai:600 g avienos (be kaulų), 200 g lašinių, 12 mažų pomidorų, Marinatas: 1/2 stiklinės vyno acto, 1 skiltelė česnako, 1 svogūnas, 1 šaukštelis čiobrelių, 1/2 šaukštelio kajeno pipirų, 5-6 žirneliai kvapniųjų pipirų, Padažas..
Recepto vertinimas: