10 rezultatų ieškant "juoduosius"
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais
Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Triušis (2kg), 2.1kg priekonių šakniavaisių (morkų, petražolių, saliero), po 3 juoduosius ir kvapniuosius pipirus, 3.2 lauro lapeliai, druskos, pipirų. Kukuliams: 4.0,5 stiklinės grietinės, kiau..
Recepto vertinimas:
Moliūgų sriubaIngridientai:1000 g jautienos kaulų 1 saliero stiebas šviežios petražolės 2 laurų lapeliai 20 g juodųjų pipirų 100 g svogūnų 1000 g moliūgų minkštimo 30 g sviesto 50 g kadagio uogų šviežių krapų 100 g grietinėlės pipirųGaminimasDideliame puode ..
Recepto vertinimas:
Citrininis pudingas su uogomis
Citrininis pudingas su uogomisIngridientai:225g mėlynių, 25g minkšto sviesto, 100g rudojo cukraus, tarkuota citrinos žievelė ir sultys, šaukštas miltų, 2 kiaušiniai, 150ml pieno.Gaminimas 1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą ..
Recepto vertinimas:
Bulvių kotletaiIngridientai:1 kg bulvių, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušinių tryniai, šaukštas smulkintų petražolių, druskos, juodųjų pipirų, muskato riešutų, 2-3 skiltelės česnako.Gaminimas Bulves gerai nuplauti, išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje, nulupti ir dar karšt..
Recepto vertinimas:
Antis konjakeIngridientai:6 anties krūtinėlės (kiekviena sveria apie 175 g), druskos, juodųjų pipirų, 2 nedideli svogūnai, 2 skiltelės česnako, 5 šaukštai konjako, lauro lapelis, ryšulėlis petražolių ir kinzos.Gaminimas Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ..
Recepto vertinimas:
Aviena provonsališkaiIngridientai:1,2 kg avienos, šaukštas sviesto, 125 g lašinių, 2 stiklinės mėsos sultinio, 1 svogūnas, 2 morkos, petražolių, juodųjų pipirų, gvazdikėliai, 1-2 lauro lapeliai, 2 šaukšteliai pomidorų padažo. Įdarui: 100 g kiaulienos, 2 šaukštai smu..
Recepto vertinimas:
Kepta sardinių filėIngridientai:4 porcijoms: 1 valg. š. alyvuogių aliejaus; 170 g sardinių filė; 2 nedideliais gabalėliais supjaustyti pomidorai; ½ kubeliais supjaustytas žaliasis ankštinis pipiras; 1 arb. š. susmulkintų kaparėlių; 2 arb. š. pomidorų padažo; 1 sutraiškyta česna..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTA KIAULIENA SU SERBENTAIS
TROŠKINTA KIAULIENA SU SERBENTAISIngridientai:300g kiaulienos1 šaukštas juodųjų serbentų (apie 10 uogų)0,5 stiklinės raudonųjų serbentų1 šaukštelis cukraus0,5 stiklinės aliejaus1 stiklinė vandens1 šaukštas miltų..
Recepto vertinimas:
JAUTIENA KINIŠKAIIngridientai:500g jautienos šoninės4 vidutinio didumo porai300g svogūnų4 šaukštai alyvų aliejausMarinatui: 6 šaukštai sojos padažo4 šaukštai vyno acto5 skiltelės česnako1 šaukštas druskospo 1 š..
Recepto vertinimas:
Makaronai su baravykaisIngridientai:150 g makaronų,8-10 baravykų (didelių),2 svogūnų galvutės,50 g sviesto,2 šaukštai grietinės,0,5 stiklinės pieno,0,5 kubelio vištienos sultinio,1 šaukštas miltų,maltų juodųjų pipir..
Recepto vertinimas: