20 rezultatų ieškant "lapelis"
Virta višta su majonezu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo Gaminimas: Nuvalykite vištą, ištrinkite druska ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Suomiška žuvienė Patiekalo šalis: Suomija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų 2 šaukštai smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų ..
Recepto vertinimas:
Kalakutiena su pomidorais ir svogūnais
Kalakutiena su pomidorais ir svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g kalakutienos, 2 šaukštai sviesto, druskos, pipirų, 2 svogūnai, 4 pomidorai, lauro lapelis. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 svogūnas, morka, 2 šaukšteliai miltų, 3 šaukštai pomidorų padažo, stiklinė sultinio,..
Recepto vertinimas:
Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..
Recepto vertinimas:
Sriuba su grybais ir daržovėmis
Sriuba su grybais ir daržovėmisIngridientai: 300 g šviežių grybų (gali būti ir džiovinti 50 g) 50 g perlinių kruopų 4 bulvės 2 svogūnai 2 morkos Lauro lapelis, keli kvepiantieji pipirai, druskos; Šaukštas sviesto. Gaminimas: Išvirtus grybus nusunkti. Į grybų sultinį..
Recepto vertinimas:
Šiupininė su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g jautienos kaulų, 1,25 l vandens, 100 g jautienos, 1 salieras, 1 petražolė, 1 morka, 50 g lieso kumpio, 50 g pieniškų dešrelių, 200 g šviežių baravykų, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 nedidelis raugintas agurkas, 2 ..
Recepto vertinimas:
Žuvies barščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 700 g žuvies 2 vidutinio dydžio burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai citrinos sulčių kvapniųjų pipirų 1 lauro lapelis cukrus karčiųjų pipirų druska Gaminimas: Grybus nuplauti ir kelioms valandoms ..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu
Kepta žuvis su grybų ir daržovių padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg žuvies, 0,5 stiklinės miltų, pipirų, aliejaus, druskos. Padažui: 2 svogūnai, morka, petražolės šaknis, stiklinė marinuotų grybų, 2 šaukštai pomidorų padažo, druskos, cukraus, pipirų, lauro lapelis. Ga..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg avienos arba jautienos 1 stiklinė acto 1 stiklinė raudonojo vyno 3 kadagio uogos 1 svogūnas lauro lapelis 5 šaukštai aliejaus šalavijų lapelių 1 šaukštas taukų žiupsnelis pipirų, druskos Gaminimas: Vynas su actu užvirinami, sude..
Recepto vertinimas:
Šalta nugarinė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 kg nugarinės, 2.aliejaus, 3.2 svogūnai, 4.3 gvazdikėliai, 5.0,5 šaukštelio čiobrelių, 6.lauro lapelis, 7.2 šakelės petražolių, 8.8 juodieji pipirai, 9.druskos. Gaminimas: Puode užvirinti į marlę sudėtus prieskonius, svogūnus. Mės..
Recepto vertinimas:
Gaidys su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 gaidys (apie 1,5 kg) 150 g svogūnų 1 česnako skiltelė 2 šaukštai aliejaus 60 g rūkytos šoninės druskos, pipirų 20 ml konjako 1 stiklinė raudonojo vyno 4 petražolių šakelės 1 čiobrelių šakelė 1 lauro lapelis 200 g mažų m..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..
Recepto vertinimas:
Višta vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 - 2 nedideli viščiukai, 2.2 šaukštai vištos taukų arba sviesto, 3.60 - 100 g smulkiais kubeliais supjaustytų lašinukų, 4.8 nedidelės galvutės svogūnų, 5.125 g pievagrybių, taurelė konjako, 6.1 stiklinė raudonojo vyno, 7.3 - 4 рak..
Recepto vertinimas:
Užspirginta bulvienėIngridientai:3—4 bulvės, 1,5l vandens, 100 g lašinukų, šaukštelis miltų, 2 šaukštai grietinės, lauro lapelis, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis, sudedamos į šaltą vandenį ir išverdamos. Lašinukai supjaustomi kubiukais, pa..
Recepto vertinimas:
Grybų sriubaIngridientai:3—4 bulvės, 3—4 džiovinti grybai, svogūnas, 2 šaukštai grietinės, 20 g sviesto, lauro lapelis, druskos, 1,5l vandens.Gaminimas Grybai nuplaunami ir 1 val. pamirkomi. Po to supjaustomi juostelėmis ir sudedami į verdantį vandenį. Bulvės supjau..
Recepto vertinimas:
Kumečių sriubaIngridientai:2—3 bulvės, 3 džiovinti grybai, morka, stiklinė pupų, 50 g lašinių, svogūnas, 1,5l vandens, 100 g juodos duonos, lauro lapelis, druskos.Gaminimas Stambiai supjaustytos bulvės, morkų skiltelės, išmirkytos pupos, lašinukų juostelės, paspirgin..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba su grybaisIngridientai:4—5 bulvės, 1 šaukštas miežinių kruopų, 4—5 džiovinti grybai, 20 g sviesto, 3 šaukštai grietinės, druskos, 1 lauro lapelis, 2t vandens.Gaminimas Miežinės kruopos ir grybai atskirai pamirkomi (apie 1 val.). Grybai gerai išplaunam..
Recepto vertinimas:
Rusiškas starkisIngridientai:600 g starkio (gali būti ir lydeka arba šamas), 5 grybai (bet kokie), 1 laurų lapelis, 1 morka,1 petražolių šaknis,2 rauginti (arba sūdyti) agurkai,3 šaukštai pomidorų padažo, 1,5 šaukšto kaparėli..
Recepto vertinimas: