22 rezultatų ieškant "kvieciu"
Sėlenų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė sėlenų, 1 stiklinė manų, pusė stiklinės kviečių gemalų, pusė arbat. šaukštelio druskos, pusė arbat. šaukštelio kalendros, 1 svogūnas. Gaminimas: manus, selenas, kviečių gemalus, druską, kaldrą, smulkiai supjaustyt�..
Recepto vertinimas:
Pomidorų salotos su daigais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusė stiklinės daigintų kviečių, pusė stiklinės daigintų žirnių, 3 šaukštai smulkintų petražolių lapų, 2 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų, 4-5 vidutiniais gabaliukais supjaustyti pomidorai, šaukštas aliejaus, šau..
Recepto vertinimas:
Sausainiai - saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g 550C kvietinių miltų, 1 kiaušinis, 1 kiaušinio trynys, 1/3 l šilto vandens, 1 šaukštelis citrinų sulčių, džiovintų slyvų, miltinio cukraus, cinamono. Gaminimas: Iš kiaušinių, miltų, cukraus, vandens suminkome tešl..
Recepto vertinimas:
Pynutė su džiovintomis slyvomis
Pynutė su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g “Malsenos Karališkų” miltų, 225 ml pieno, 40 g mielių, 75 g cukraus, 125 g sviesto, 1 citrina, 1 kiaušinio trynys, druskos. Įdarui reikės: 200 ml apelsinų sulčių, 300 g džiovintų slyvų, 100 g migdolų (smulk..
Recepto vertinimas:
Daiginti kviečiai su džiovintais vaisiais
Daiginti kviečiai su džiovintais vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė kviečių, 100 g razinų, 12 džiovintų abrikosų, 2 šaukštai medaus. Gaminimas: Kviečius brinkiname vandenyje 24 val. Po to vandenį nupilame, kviečius uždengiame 4 kartus perlenkta marle ir pastatome ši..
Recepto vertinimas:
Salotos „Kvietys“ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 stiklinės išbrinkytų kviečių 1 morka, 1 obuolys, 2 šaukštai grietinės, Druska, Cukrus. Gaminimas: Išbrinkytus kviečius sumalti. Sumaišyti su tarkuotais obuoliu bei morka, užpilti grietine bei paskaninti cukrumi ir druska. Skana..
Recepto vertinimas:
Kviečių salotos su varške Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės išbrinkytų kviečių, 300g varškės, 1 šaukštas grietinės, Cukrus. Gaminimas: Kviečius sumalti ir sumaišyti su varške. Pagardinti cukrumi. Skanaus! ..
Recepto vertinimas:
Desertas „Kūčia“Ingridientai: 500 g cukraus 1 stiklinė kviečių 500 g aguonų 1/2 l medaus prieskoniniai vaisiai (razinos, graikiški riešutai, figos, migdolai) Gaminimas: Kviečius nuplauti ir pamerkti nakčiai. Kitą dieną išvirti, kol suminkštės, kelis kartus k..
Recepto vertinimas:
Salotos su tunu ir daigintais kviečiais
Salotos su tunu ir daigintais kviečiaisIngridientai: 2 skardinės tuno savo sultyse 150g daigintų kviečių 4 pomidorai 2 svogūnai daug žalumynų Užpilas: 2 š.vyno acto 5 š.aliejaus cukraus pudros j.pipirų maltų druskos. Visus ingridientus supjaustome ir sumaišome. Užpi..
Recepto vertinimas:
Džiovintų morkų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200g džiovintų morkų, 2.300g razinų be kauliukų, 3.100g lazdynų riešutų arba sezamo sėklų, po 0,5 šaukštelio cinamono ir imbiero, citrina, stiklinė apkepintų avižinių dribsnių. Gaminimas: Riešutus sausoje kep..
Recepto vertinimas:
Kviečiukai (palotėliai)Ingridientai: 1 stiklinės kviečių 2-3 bulvių pipirų druskos 2 kiaušiniai česnako Gaminimas: Stiklinę kviečių iš vakaro užpilti vandeniu. Ryte vandenį nupilti, įpilti šviežio ir virti 0,5 val. Išvirti bulves. Nulupti ir kartu su virtais kvieči..
Recepto vertinimas:
Kviečiukai kitaipIngridientai: 500 g kviečių 4-5 žalios bulvės 1 kiaušinis 2 skiltelės česnako pipirų, druskos aliejaus kepimui Gaminimas: Išvirtus kviečius sumalti (virti apie 0,5 val, prieš tai iš vakaro numirkius). Bulves sutarkuoti ir tarkius sumaišyti su maltais kvie..
Recepto vertinimas:
Kvietinukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l kviečių, 2.4 kiaušiniai, 3.200 g varškės, 4.1 pakelis vanilinio cukraus, 5.4 šaukštai cukraus, 6.100 g sviesto, 7.0,5 šaukštelio sodos. Gaminimas: Į varškę suberti sodą, gerai išsukti, supilti trynius, ištrintus su cukrumi, suberti va..
Recepto vertinimas:
Kviečių ir linų sėmenų plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 valg. šaukštai sviesto arba margarino; 1 puodelis kviečių; ¼ puodelio skrudintų linų sėmenų; 1/2 puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 mažas pomidoras, supjaustytas kubeliais; 2 puodeliai vištienos sultin..
Recepto vertinimas:
Tradicinė "Kūčia" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė kviečių, 500g aguonų, 300g medaus, 500g cukraus, 50g razinų, 50g džiovintų figų, 50g kapotų riešutų, 50g kapotų migdolų. Gaminimas: Stiklinę kviečių nuplaukite ir pamerkite nakč..
Recepto vertinimas:
Kviečių salotos su mocarelos sūriu ir kukurūzais
Kviečių salotos su mocarelos sūriu ir kukurūzaisIngridientai:4-6 porcijoms: 500 g kviečių (galima naudoti ir miežius); 1 didelis raudonasis ankštinis pipiras; 250 g nusausinto ir kubeliais supjaustyto mocarela (Mozzarella) sūrio; 125 g konservuotų kukurūzų; 1 arb. š. susmulkintų petra..
Recepto vertinimas:
Kviečių salotos su pomidorais, kukurūzais ir kaparėliais
Kviečių salotos su pomidorais, kukurūzais ir kaparėliaisIngridientai:4-6 porcijoms: 500 g kviečių (galima naudoti ir miežius); 24 pusiau perpjauti vynuoginiai pomidorai; 125 g konservuotų kukurūzų; 2 valg. š. kaparėlių savo sūryme; 2 nedideli riekelėmis supjaustyti svogūnai; 1 arb. ..
Recepto vertinimas:
Apelsinų tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 30 g smulkiai kapotų saulėgrąžų, 125 g smulkiai maltų kviečių arba rupaus malimo kvietinių miltų, 1 valg. šaukšt. rudo cukraus, 80 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 3 valg. šaukšt. apelsinų džemo. Biskvito tešlai: 1 apelsinas, 4 kiauši..
Recepto vertinimas:
Libanietiškas užkandis iš kviečių (Tabboulé)
Libanietiškas užkandis iš kviečių (Tabboulé)Ingridientai:300 g skaldytų kviečių, 180 g svogūnų laiškų, 150 g baltųjų svogūnų, 60 g petražolių, 120 g aliejaus, 60 g citrinos sulčių, 600 g pomidorų, 30 g mėtų lapelių, druskos, pipirų, vynuogių, salotų arba kopūstų lapų..
Recepto vertinimas:
Salotos su kviečių gemalų padažu
Salotos su kviečių gemalų padažuIngridientai:2 stiklinės avižinių dribsnių,2 bananai,2 obuoliai,0,5 stiklinės saulėgrąžų,15-20 džiovintų abrikosų,aliejaus,1 šaukštas cukraus.Padažui:2 indeliai natūral..
Recepto vertinimas:
Salotos su kviečių želmenimisIngridientai:Mažas ryšelis kviečių želmenų,2 virti kiaušiniai,100 g konservuotų pievagrybių,2 ridikėliai,100 g šviežio agurko,2 šaukštai majonezo.GaminimasSusmulkinti želmenis, pievagrybius, agurką. Virtą kiaušinį supjaustyti ketvirčiais, ridikėli..
Recepto vertinimas:
Salotos su kviečiu gemalų padažu
Salotos su kviečiu gemalų padažuIngridientai:2 stiklinės avižinių dribsnių,2 bananai,2 obuoliai,0,5 stiklinės saulėgrąžų,15-20 džiovintų abrikosų,aliejaus,1 šaukštas cukraus.Padažui:2 indeliai natūralaus jogurto,2 šaukštai kondensuoto pieno,3 šaukštai kviečių gemalų.Gaminim..
Recepto vertinimas: