9 rezultatų ieškant "kvieciai"
Daiginti kviečiai su džiovintais vaisiais
Daiginti kviečiai su džiovintais vaisiais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė kviečių, 100 g razinų, 12 džiovintų abrikosų, 2 šaukštai medaus. Gaminimas: Kviečius brinkiname vandenyje 24 val. Po to vandenį nupilame, kviečius uždengiame 4 kartus perlenkta marle ir pastatome ši..
Recepto vertinimas:
Salotos su tunu ir daigintais kviečiais
Salotos su tunu ir daigintais kviečiaisIngridientai: 2 skardinės tuno savo sultyse 150g daigintų kviečių 4 pomidorai 2 svogūnai daug žalumynų Užpilas: 2 š.vyno acto 5 š.aliejaus cukraus pudros j.pipirų maltų druskos. Visus ingridientus supjaustome ir sumaišome. Užpi..
Recepto vertinimas:
Daiginti kviečiai su varškeIngridientai: 200g varškės 1 šaukšto aliejaus 100-200g daigintų kviečių 1/2 šaukšto kmynų druskos Gaminimas Varškę pertrinti su aliejumi , prieskoniais ir druska, sluoksniuoti su daigintais kviečiais. Valgyti su virtomis bulvėmis. Skanaus..
Recepto vertinimas:
Kviečių ir linų sėmenų plovas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 valg. šaukštai sviesto arba margarino; 1 puodelis kviečių; ¼ puodelio skrudintų linų sėmenų; 1/2 puodelio smulkiai supjaustyto svogūno; 1 mažas pomidoras, supjaustytas kubeliais; 2 puodeliai vištienos sultin..
Recepto vertinimas:
Grūdų kotletai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: kviečiai; miltai; vanduo; druska, prieskoniai, aliejaus kepimui. Gaminimas: Kviečiai mirkomi visą parą, tuomet 15 minučių paverdami ir sumalami su mėsmale. Į masę įdedama keletas šaukštų miltų ir įpilama truputį vandens, kad gau..
Recepto vertinimas:
Tradicinė "Kūčia" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Stiklinė kviečių, 500g aguonų, 300g medaus, 500g cukraus, 50g razinų, 50g džiovintų figų, 50g kapotų riešutų, 50g kapotų migdolų. Gaminimas: Stiklinę kviečių nuplaukite ir pamerkite nakč..
Recepto vertinimas:
KvieteliaiIngridientai:200g kviečių, 150g medaus, 1l. vandens, truputis druskos.Gaminimas Išmirkyti kviečiai išverdami truputį pasūdytame vandenyje. Vanduo nusunkiamas, kviečiai atšaldomi. Į virintą vandenį sudedamas medus, išmaišoma ir atšaldoma. Kvieteliai valgomi iš mažų dube..
Recepto vertinimas:
Tuno salotos su kviečiaisIngridientai:4-6 porcijoms: 500 g kviečių (galima naudoti ir miežius); 24 perpus perpjauti vynuoginiai pomidorai; 1 susmulkintas raudonasis svogūnas; 250 g konservuoto nusausinto tuno; 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus; Druska ir ką tik sumalti juodiej..
Recepto vertinimas:
Salotos su daigintais kviečiais
Salotos su daigintais kviečiaisIngridientai:(3 porcijos)150 g daigintų kviečių,1 obuolys,1 kriaušė,1 apelsinas,1 bananas,1 kivis,1-2 šaukštai medaus,1 šaukštas vandens,lazdynų riešutų, razinų.GaminimasBananą nulupame ir supja..
Recepto vertinimas: