Tuno salotos su kviečiais

Ingridientai:
4-6 porcijoms:

500 g kviečių (galima naudoti ir miežius);
24 perpus perpjauti vynuoginiai pomidorai;
1 susmulkintas raudonasis svogūnas;
250 g konservuoto nusausinto tuno;
60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus;
Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai.
Gaminimas
Į pasūdytą verdantį vandenį suberkite kviečius ir virkite 35-40 min., kol suminkštės. Išvirusius perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir paberkite ant švaraus virtuvinio rankšluosčio, kad visiškai nudžiūtų.

Suberkite kviečius į didelę salotinę. Sudėkite pomidorus, svogūnus ir tuną. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite. Apšlakstykite aliejumi, dar pamaišykite ir patiekite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!