5 rezultatų ieškant "krutinines"
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. liesos jautienos krūtininės, 400 g. virtų bulvių, 0,5 stiklinės sauso balto vyno, 5 šaukštai aliejaus, 150 g. pomidorų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, acto, petražolų lapelių. Gaminimas: Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulv..
Recepto vertinimas:
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g veršienos krūtininės be kaulų, druskos, česnako, 2.3 šaukštai margarino ar kitų riebalų, 3.300 g grybų, l šaukštelis petražolių lapelių, 4.3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 5.1 kiaušinis, druskos..
Recepto vertinimas:
Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais
Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.750 g krūtininės arba mentės, 2.2 šaukštai riebalų, 3.3-4 dideli arba 8-10 mažų svogūnų, 4.200 g šviežių arba 150 g sūdytų grybų, 5.2 stiklinės pomidorų sulčių arba konservtuotų pomidorų, 6.1,..
Recepto vertinimas:
Veršienos sultinysIngridientai:250 g veršienos krūtininės 250 g veršienos kaulų 1 poras 1 morka 1 ropė 1 saliero stiebas 1 šviežia petražolė 1 ultinio kubelis 1 virtas šparagas 100 g konservuotų arba šaldytų žirnelių 100 g druskaGaminimasVeršien�..
Recepto vertinimas: