Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.750 g krūtininės arba mentės,
2.2 šaukštai riebalų,
3.3-4 dideli arba 8-10 mažų svogūnų,
4.200 g šviežių arba 150 g sūdytų grybų,
5.2 stiklinės pomidorų sulčių arba konservtuotų pomidorų,
6.1,5 šaukšto miltų,
druskos, pipirų,
7.1/2 stiklinės baltojo vyno arba citrinos sulčių ,
8.1/2 stiklinės grietinės,
žalumynų.
Gaminimas:
Mėsą kartu su kaulais sukapoti gabalais ir apkepti riebaluose. Pridėti supjaustytų svogūnų, grybų, truputi patroškinti, paskui įpilti pomidorų sulčių ir uždengus indą troškinti ant mažos ugnies, kol mėsa suminkštės. Tada pridėti miltų ir virti dar 8-10 minučių. Padažą pagardinti, įpilti vyno arba citrinos sulčių, grietinės ir pakaitinti iki virimo, bet neleisti užvirti. Patiekiant apibarstyti žalumynais, taip pat prie šio valgio tinka ryžiai, bulvės. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!