25 rezultatų ieškant "krienais"
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Paršiukas su krienais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 135 g kiaulienos, 150 g daržovių, 40 g grietinės, žalumynų, druskos. Gaminimas: Išvalytą ir išplautą kiaulieną suvyniokite į pergamentinį popierių, užriškite virvute. Dėkite į didelį puodą, padardinkite druska, sudėkite prie..
Recepto vertinimas:
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 50 g virtų bulvių, 50 g virtų morkų, 50 g sūdytų agurkų, 50 g pomidorų, 40 g krienų padažo, 1 šaukštas kapotų žalumynų, 1 šaukštas majonezo druskos. Gaminimas: Žuvį išvirkite, ataušinkite t..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas su krienais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 800 g menkės, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 2 konservuoti agurkai, 3 svogūnai, margarino, aliejaus, petražolės lapelių, druskos, pipirų. Gaminimas: Krienus sumaišyti su pomidorų tyre, pipirais, drus..
Recepto vertinimas:
Įdarytas jautienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g jautienos kepsnio, 100 g varškės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 šaukštas pieno, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Varškę sumaišyti su krienais, druska, cukrumi. Įdarą dėti ant mėsos griežinėlių ir juo..
Recepto vertinimas:
Jautiena su krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 1,5 stiklinės mėsos sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai tarkuotų krienų. Gaminimas: Mėsą užvirinti, sud..
Recepto vertinimas:
Veršiuko šlaunies kepsnysIngridientai: Veršiuko užpakalinė šlaunelė 0,5 kg rūkytų lašinukų pipirų kelios skiltelės česnako 0,5l grietinės 2 l obuolių sulčių drusko žalumynų paruoštų krienų Veršiuko šlaunelę pamirkyti 12 val obuolių sultyse (marinuoti). Išimt�..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 3 - 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 stiklinė grietinės, druskos, cukraus, acto raba rūgščių sulčių, krapų arba petražolių lapelių, svogūnų laiškų, (1 - 2 kietai virti kiaušiniai). Gamini..
Recepto vertinimas:
Padažas su garstyčiomis arba krienais
Padažas su garstyčiomis arba krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas garstyčių arba 2 šaukštai krienų, acto arba citrinos rūgšties, truputis cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. Tinka vartoti ..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Prid..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g. virtos ar keptos mėsos arba šaltienos, 200 g. virtų bulvių, 200 g. obuolių, 0,5 virto saliero, 1 stiklinė majonezo, 2 šaukštai pieno, 2 šaukštai obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas garstyčių, 1 šaukštas acto, 3 šaukštai krien�..
Recepto vertinimas:
Aukštaitiškas jautienos liežuvis
Aukštaitiškas jautienos liežuvis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g jautienos liežuvio, prieskoninių daržovių. Sausam marinatui: pusė šaukštelio pipirų,2.2-3 lauro lapeliai,3.3-4 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.1 nedidelis raugintas agurkas 3.1 šaukštas pomidorų tyrės marinuotas ankštinis pipiras truputis garstyčių arba krienų Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti..
Recepto vertinimas:
Šerniena, virta su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.600 g šernienos [gali būti su kaulais], 2.1 l vandens, 3.druskos, 4.acto, 5.1 svogūnas, 6.3 morkos, 7.1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 8.750 g kopūstų, 9.200 g pupelių, 10.6-8 bulvės, 11.žalumynų, 12.(miltų, ..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500—600 g jautienos, 2.3—4 morkos, 3.1 griežtis arba ropė, 4. nedidelis kopūstas, 5.500 g bulvių, 6.druskos, 7.žalumynų Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas:
Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..
Recepto vertinimas:
Silkė su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.1 stiklinė grietinės padažo su krienais, 3.1 kiaušinis papuošimui, petražolių lapelių. Gaminimas: Silkes išmirkyti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais, sudėti į silkinę (pridėti galvą, uod..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kiaušinių mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, 3 kietai virti kiaušiniai, svogūnas, 200 g rūkytos menkės, 3 šaukštai majonezo ar grietinės su garstyčiomis arba krienais, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir kiaušiniai supjaustomi griežinėliais, svogūnas sus..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienaisIngridientai:2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Pridedama krienų, cukr..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis su krienais ir obuoliais
Virtas karšis su krienais ir obuoliais Ingridientai:1 kg karšio, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2—3 antaniniai obuoliai, cukraus, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį, druskos.Gaminimas Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskoni..
Recepto vertinimas:
Silkė su krienais ir daržovėmis
Silkė su krienais ir daržovėmisIngridientai:500 g silkių nugarinės, 2 obuoliai, morka, 2 šaukštai sutarkuotų krienų, 4-5 šaukštai grietinės, pagal skonį maltų pipirų, cukraus ir citrinos sulčių. Gaminimas Virtą morką ir nuluptus obuolius sutarkuoti rupią tarką ir sumaišyti. Į..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsniukai su ananasais ir krienais (Ramunės)
Kiaulienos kepsniukai su ananasais ir krienais (Ramunės)Ingridientai:4 gabaliukų kiaulienos nugarinės, 4 gabalėlių konservuotų ananasų, krienų, miltų, maltų džiūvėsių, kiaušinio, aliejaus.Gaminimas Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. A..
Recepto vertinimas:
Jautienos krūtinėlė su krienais
Jautienos krūtinėlė su krienaisIngridientai:1,5 kg jautienos krūtinėlės, 50 g rūkytos šoninės, 100 g šviežiai tarkuotų krienų, 500 ml grietinėlės, 4 svogūnai, 2 morkos, 100 g saliero šaknies, šaukštas acto, šaukštelis juodųjų pipirų žirnelių, laurų lapelis, druskos, cukrau..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienaisIngridientai:1 kg burokėlių; ½ stiklinės majonezo; 2 valg. š. nerūgščios grietinės; 2-3 valg. š. tarkuotų krienų; 1 valg. š. citrinų sulčių; Druska ir baltieji pipirai.Gaminimas Išvirkite burokėlius, ataušinkite ir nulupkite. Supjaustykite ir sube..
Recepto vertinimas: