25 rezultatų ieškant "krienai"
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje
Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..
Recepto vertinimas:
Paršiukas su krienais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 135 g kiaulienos, 150 g daržovių, 40 g grietinės, žalumynų, druskos. Gaminimas: Išvalytą ir išplautą kiaulieną suvyniokite į pergamentinį popierių, užriškite virvute. Dėkite į didelį puodą, padardinkite druska, sudėkite prie..
Recepto vertinimas:
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais
Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 50 g virtų bulvių, 50 g virtų morkų, 50 g sūdytų agurkų, 50 g pomidorų, 40 g krienų padažo, 1 šaukštas kapotų žalumynų, 1 šaukštas majonezo druskos. Gaminimas: Žuvį išvirkite, ataušinkite t..
Recepto vertinimas:
Žuvies apkepas su krienais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 800 g menkės, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 4 šaukštai tarkuotų krienų, 2 konservuoti agurkai, 3 svogūnai, margarino, aliejaus, petražolės lapelių, druskos, pipirų. Gaminimas: Krienus sumaišyti su pomidorų tyre, pipirais, drus..
Recepto vertinimas:
Jautiena su krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, morka, petražolės šaknis, svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, 1,5 stiklinės mėsos sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai tarkuotų krienų. Gaminimas: Mėsą užvirinti, sud..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 3 - 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 stiklinė grietinės, druskos, cukraus, acto raba rūgščių sulčių, krapų arba petražolių lapelių, svogūnų laiškų, (1 - 2 kietai virti kiaušiniai). Gamini..
Recepto vertinimas:
Padažas su garstyčiomis arba krienais
Padažas su garstyčiomis arba krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas garstyčių arba 2 šaukštai krienų, acto arba citrinos rūgšties, truputis cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. Tinka vartoti ..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Prid..
Recepto vertinimas:
Švieži krienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 šaukštai tarkuotų krienų 2 šaukštai druskos 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus 3 šaukštai acto Gaminimas: Krienus sudėkite į dubenėlį, įmaišykite druską, cukrų ir acto pagal skonį. Sudėkite į iškaitintus stiklainius ir atš..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas:
Silkė su varškės kremu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.100 g. varškės, 3.50 g. sviesto, 5.0,5 šaukšto krienų. Gaminimas: Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos. Padažui sviestas išsukamas iki purumo, nenustojant sukti, sudedama pertrinta varškė ir krienai. Išsu..
Recepto vertinimas:
Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..
Recepto vertinimas:
Silkė su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 silkės, 2.1 stiklinė grietinės padažo su krienais, 3.1 kiaušinis papuošimui, petražolių lapelių. Gaminimas: Silkes išmirkyti, nulupti, pašalinti kaulus, supjaustyti įstrižais gabalėliais, sudėti į silkinę (pridėti galvą, uod..
Recepto vertinimas:
KRIENŲ IR SLYVŲ DADAŽAS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Krienai - 250 gr. Slyvos kietos (geriausia vengrinės) - 250gr. Cukrus - 100 gr. druska, Vanduo - 100 gr. Gaminimas: Krienus ir slyvas sumalti mėsmale, sudėti cukrų, vandenį. Druskos pagal skonį. Viską gera..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienaisIngridientai:2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Pridedama krienų, cukr..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotosIngridientai:400g. raugintų kopūstų, 0,75 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus.Gaminimas Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viskas sumaišoma su grie..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai krienų padažeIngridientai:8 kiaušiniai, 200g juodos duonos, 30g sviesto, 50g lietuviško sūrio. Padažui: 40 g sviesto, 1—2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė vandens, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, druskos, cukraus.Gaminimas Duona supj..
Recepto vertinimas:
Virtas karšis su krienais ir obuoliais
Virtas karšis su krienais ir obuoliais Ingridientai:1 kg karšio, prieskoninių daržovių, 1/2 stiklinės tarkuotų krienų, 2—3 antaniniai obuoliai, cukraus, citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį, druskos.Gaminimas Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskoni..
Recepto vertinimas:
Krienų padažas (karštas)Ingridientai:40 g sviesto, 2 šaukštai tarkuotų krienų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė sultinio, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 citrinos, cukraus, druskos.Gaminimas Miltai truputį pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžia..
Recepto vertinimas:
Silkė su krienais ir daržovėmis
Silkė su krienais ir daržovėmisIngridientai:500 g silkių nugarinės, 2 obuoliai, morka, 2 šaukštai sutarkuotų krienų, 4-5 šaukštai grietinės, pagal skonį maltų pipirų, cukraus ir citrinos sulčių. Gaminimas Virtą morką ir nuluptus obuolius sutarkuoti rupią tarką ir sumaišyti. Į..
Recepto vertinimas:
Jautienos suktinukaiIngridientai:1/2 kg. jautienos filė, krienai, riebalai kepimui, 2 dideli svogūnai, keletas didelių raugintų agurkų, pusė stiklinės maltų džiūvėsėlių, druska, pipirai, 1 stiklinė sultinio, 3 žirneliai saldžiųjų paprikų, 2 lauro lapeliai, morka, 2 džiovinti gryb..
Recepto vertinimas:
Jautienos krūtinėlė su krienais
Jautienos krūtinėlė su krienaisIngridientai:1,5 kg jautienos krūtinėlės, 50 g rūkytos šoninės, 100 g šviežiai tarkuotų krienų, 500 ml grietinėlės, 4 svogūnai, 2 morkos, 100 g saliero šaknies, šaukštas acto, šaukštelis juodųjų pipirų žirnelių, laurų lapelis, druskos, cukrau..
Recepto vertinimas:
Acto ir aliejaus užpilas salotoms
Acto ir aliejaus užpilas salotomsIngridientai:60 ml (4 šaukštai)acto, 10 ml (2 šaukštai)garstyčių, 180 ml ( 12 šaukštų) pirmojo spaudimo alyvuogių, druskos, pipirai, priekoniniai žalumynai (čiobreliai, mėtos, raudonėliai, laiškiniai česnakai ar pelerūnas), Pagardai: aitrioji papr..
Recepto vertinimas:
Burokėlių apkepas su krienų padažu
Burokėlių apkepas su krienų padažuIngridientai:3 virti burokėliai; 2 svogūnai; 500 ml raugintų kopūstų; 1 stiklinė virtų pupelių; 200-300 g virtos mėsos; 2 stiklinės grietinės; 1 stiklinė krienų; 50 g sviesto; Druska ir pipirai; Aliejaus.Gaminimas Keptuvėje su sviestu pakepiname k..
Recepto vertinimas: