10 rezultatų ieškant "kiauliniu"
Pagerintas pyragasIngridientai:1kg miltų, l/2 stiklinės pieno, 20—40g mielių, 10g druskos, 60g cukraus, 100g sviesto, kiaulinių taukų arba margarino, 3 tryniai, 10 g druskos.Gaminimas Į pašildytą pieną supilamos išleistos su dalimi cukraus mielės, suberiama pusė miltų ir..
Recepto vertinimas:
Spurgos pavakariams (kropeliai)
Spurgos pavakariams (kropeliai)Ingridientai:1kg miltų, 3 stiklinės pieno, 30g mielių, 1 kiaušinis, 100g cukraus, 50g taukų, vanilinio cukraus arba citrinos žievelių, 10g druskos, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų spurgoms virti.Gaminimas Tešla ruošiama kaip mielin..
Recepto vertinimas:
Šventinės spurgosIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 100g mielių, 8 tryniai, 200g sviesto, 1 šaukštas spirito, vanilinio cukraus, 5g druskos, 1 stiklinė tirštos vyšnių arba braškių uogienės, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų virti.Gaminimas Tešla ruo�..
Recepto vertinimas:
Varškinės spurgosIngridientai:1/2kg varškės arba lietuviško sūrio, 5 šaukštai miltų, 4 šaukštai cukraus, 2—3 kiaušiniai, 50g sviesto (jei vartojamas sūris— truputis grietinės), 1 nubrauktas šaukštelis sodos, vanilinio cukraus, 100g miltinio cukraus užbarst..
Recepto vertinimas:
Čili kon karne troškinysIngridientai:500 g jautienos, 500 g kiaulienos, 50 g kiaulinių taukų, 250 ml mėsos sultinio, 1 skiltelė česnako, 1 svogūnas, 500g pomidorų, 2 žaliojo pipiro ankštys, 20 g kukurūzų (arba bulvių) krakmolo, 100 g raudonųjų (spalvotųjų) pupelių, kmynų..
Recepto vertinimas:
Karbonada kruolija troškinysIngridientai:100 g kiaulinių taukų, 1 kg jautienos arba veršienos, 2 svogūnų, 1 skiltelės česnako, 2 žaliųjų paprikų, 3 pomidorų, 1 kuokštelis petražolių, 0,5 saliero šakniavaisio, 2 žirneliai juodųjų pipirų, 250 ml baltojo vyno, 500 ml mėsos ..
Recepto vertinimas:
Dygliuotojo kapario sriubaIngridientai:600 g jautienos šonkauliukų, 2 svogūnų, 280g kapario, 80g pomidorų padažo, 30 g kiaulinių taukų, 80 g grietinės, 1 citrinos, 50 g svogūnų laiškų, raudonėlio, baziliko, maltų raudonųjų aitriųjų pipirų, druskos.Gaminimas Iš kaulų nuv..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su krevetėmisIngridientai:4-6 porcijos: 1,5 kg kiaulinių krevečių, galima naudoti paprastąsias krevetes arba langustus, Druska, 3 skiltelės smulkinto česnako, 6 valgomieji šaukštai šviesto, supjaustyti gabaliukais, 60ml sauso baltojo vyno, 500g spagečių, 2 valgomieji šaukš..
Recepto vertinimas:
Vengriškas guliašasIngridientai:600 g. jautienos, 500 g. svogūnų, 450 g. grietinės, 2 šaukštai raudonojo vyno acto, 4 šaukštai kiaulinių taukų, 2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų, 2 grūstos česnako skiltelės, pusė šaukštelio maltų kmynų, 250 ml. jautienos sultinio, šauk..
Recepto vertinimas:
Kapotos tešlos obuolių pyragas
Kapotos tešlos obuolių pyragas Ingridientai: 2,5 stiklinės miltų, 2 kiaušiniai, 250 gramų kiaulinių taukų, 1/2 stiklinės parūgštinto vandens, 1/2 šaukštelio druskos Įdarui 600 gramų obuolių, 100 gramų razinų, 100 gramų riešutų, 4 šaukštai cukraus, 2 šaukšteliai ..
Recepto vertinimas: