Cukinijų ir svogūnų salotos (Ramunės)

Ingridientai:
1,5 kg cukinijų,
2 aitriosios paprikos,
150 g raudonųjų svogūnų.

Marinatui:
440 ml vandens,
125 ml acto (8 proc),
40 g cukraus,
25 g prieskonių konservuotoms daržovėms.
Gaminimas
Cukinijas nuplauti. Pusę jų sutarkuoti stambia tarka, likusias supjaustyti gabaliukais. Paprikas nuplauti ir perpjauti pusiau. Svogūną nulupti ir supjaustyti juostelėmis. Vandenį užvirinti su actu ir cukrumi, įpilti prieskonių ir maišant virti apie 5 min. Į stiklainius sudėti tarkuotas cukinijas, svogūnus, cukinijų gabaliukus, paprikas ir užpilti marinatu. Stiklainius užsukti, sudėti į puodą su vandeniu ir pasterizuoti 90°C temperatūroje 25 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!