7 rezultatų ieškant "vermutas"
Kokteilis "London"Ingridientai: 1. Vermutas 30g 2. Apelsinų sultys 50g 3. Brendis 20g 4. Romas 20g 5. Ledo gabaliukas 30gGaminimas Į taurę įdėti ledo gabaliuką, supilti visus gėrimus ir maišyti. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..
Recepto vertinimas:
Karališkasis kokteilisIngridientai: 1. 50g Degtinė 2. 10g Baltas desertinis vermutas 3. 10g Pipirų trauktinė 4. 10g Apelsinų trauktinė 5. 20g Ledo gabaliukasGaminimas Visus nurodytus recepte komponentus sumaišyti stiklinėje su ledu. Patiekti taurėje. Šaltinis: http://www.cocta..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Asorti"Ingridientai: 1. Citrinų likeris 20g 2. Madera 20g 3. Baltasis desertinis vermutas 20g 4. Abrikosų sultys 20g 5. Vaisiai 10g 6. Šampanas 60g 7. Ledo gabaliukai 50gGaminimas Sudedame vaisius supjaustytus kubeliais. Pilame gėrimus eilės tvarka. Šampaną supilti pr..
Recepto vertinimas:
Stiprus kokteilisIngridientai: 1. 40g Konjakas 2. 20g Degtinė 3. 25g Vermutas 4. 10g Ledo gabaliukas 5. 5g CitrinaGaminimas Į taurę įdėti norima spalva nudažytą, sukapotą ledą ir supilti visus recepte nurodytus gėrimus. Ant taurės krašto uždėti citrinos griežinėlį. Šal..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Žvaigždė"Ingridientai: 1. Baltasis desertinis vermutas 30g 2. Vyšnių trauktinė 60g 3. Citrinos žievelė 10g 4. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Gėrimus sumaišyti su ledo gabaliukais, įpilti į taurę ir įdėti iš citrinos žievelės išpjautą spiralę. Šaltinis: http:..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Bubble"Ingridientai: 1. Apelsinų likeris 20g 2. Baltasis desertinis vermutas 30g 3. Sausas šampanas 60g 4. Apelsinų sultys 15g 5. Vyšnios 5g 6. Ledo gabaliukas 20gGaminimas Visus gėrimus, išskyrus šampaną, sumaišyti ir įpilti į taurę. Po to įpilti šampaną ir sud..
Recepto vertinimas:
Kokteilis "Blue Bird"Ingridientai:1. Degtinė 40g 2. Stiprus baltasis vermutas 20g 3. Vyšnių likeris 10g 4. Citrina 5g 5. Ledo gabaliukas 10gGaminimas Visus gėrimus sumaišyti su ledu, įpilti į taurę ir ant jos krašto uždėti iki pusės įpjautą citrinos griežinėlį. Šaltinis: http:/..
Recepto vertinimas: