22 rezultatų ieškant "kitu"

Javainių batonėliai

Javainių batonėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  Â¼ puodelio sviesto ar margarino; 4 puodeliai smulkiai supjaustytų zefyrų; 1 puodelis avižinių dribsnių; 1 puodelis sutrupintų kvietinių krekerių; ½ puodelio skrudintų linų sėmenų; ½ puodelio susmulkintų razinų ar kit�..

Recepto vertinimas: 2

Žemaitiškas kastinys

Žemaitiškas kastinys Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 l grietinės 1 šaukšt. sviesto 1/2 arb.šaukšt. kmynų ar kitų prieskonių druskos Gaminimas: Žemaitiškas kastinys - lengvas valgis iš grietinės bei sviesto su prieskoniais. Valgytas dažniausiai pasninkų..

Recepto vertinimas: 3

Makaronų apkepas

Makaronų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400g spagečiu,ar kitų makaronų 2 kiaušiniai 150g fermentinio sūrio 200g pomidorų padažo 100g majonezo 2 marinuoti agurkai 5 pieniškos dešrelės poras 4-5 pievagrybiai krapai petražolės vegeta makaronų prieskoniai Gaminimas: Išvirtus ..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės su uogų įdaru

Bandelės su uogų įdaru Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos TRADICININIŲ” bandelių mišinio, slyvų, 2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas krakmolo, 1 kiaušinis, cukraus pabarstymui. Gaminimas: Iš mišinio paruošiame tešlą, padaliname į dvi dalis, iškočiojame. Iš t..

Recepto vertinimas: 0

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 gr. avižinių dribsnių250 gr. trešnių (šaltuoju sezonu tinka šaldytos vyšnios tik reikia atitirpinti, nupilti susidariusį skystį ir vyšnias apsausinti kokia servetėlė, kad nebūtų labai daug drėgmės)12..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos mėsos įdaras

Kiaulienos mėsos įdaras Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 kg minkštos kiaulienos mėsos, 1 svogūnas, 1 česnakas, kvapiųjų pipirų, druskos, kiaušinis, 1-2 riekutės baltos duonos, 1 stiklinė pieno. Gaminimas: Baltą duoną išmirkome piene ir išmaišome, kiaulieną smulkiai sumalame, su..

Recepto vertinimas: 2

Bulvių tortas

Bulvių tortas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500g virtų bulvių, 2 kiaušiniai, 150g cukraus, pakelis vanilinės cukraus, citrinos žievelės, pusė šaukštelio cinamono, 100g mėgstamų riešutų ar migdolų, agrastų ar kitų vaisių iš kompoto Gaminimas: Kiaušinius su cukrumi išplakti iki..

Recepto vertinimas: 0

Irisų fondiu

Irisų fondiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/2 stiklinės rafinuoto cukraus pudros, 1/2 stiklinės demeraros cukraus, 1/2 stiklinės kondencuoto pieno, 2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo, stiklinė riebios grietinėlės, vienu ar kitu metų laiku gaunamų vaisių Gaminimas: 1. Cukraus pudrą ir..

Recepto vertinimas: 4

Pati paprasčiausia grybų sriuba

Pati paprasčiausia grybų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g šviežių grybų 25-30g margarino arba kitų riebalų 25-30g miltų 1l vandens druskos (kmynų) Gaminimas: Nuvalytus grybus nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir troškinti riebaluose. Baigiant troškinti, įberti mil..

Recepto vertinimas: 0

Vaflinis pyragas

Vaflinis pyragas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g sviesto, stiklinė pieno, stiklinė cukraus, 400 g pieno miltelių, 5 šaukštai kakavos, 400 g riešutų ir džiovintų vaisių mišinio, apelsino žievelė, 4 vaflių lakštai. Gaminimas: Sviestą, pieną ir cukrų pakaitinkite, išmaišykite..

Recepto vertinimas: 4

Falafeliai

Falafeliai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 puodelis lęšių miltų; 1 puodelis avinžirnių miltų; 1/3 puodelio supjaustytų petražolių; pagal skonį druskos, pipirų ir kitų prieskonių Gaminimas: Viską sudėti į dubenį. Gerai išmaišius, lėtai pilti vandenį ir toliau maišyti, kol g..

Recepto vertinimas: 4

Kepti, įdaryti grybai

Kepti, įdaryti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 1 svogūnas, 2 šaukštai margarino arba kitų riebalų, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 2 kiaušiniai, petražolės lapelių, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atri..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ir bananų kokteilis

Uogų ir bananų kokteilis Ingridientai: 1 bananas supjaustytas gabalėliais 2 puodeliai uogų - braškių (šviežių ar užšaldytų), žemuogių , gervogių , ar kitų uogų 1/2 puodelis, mažų ledo gabalėlių 2 puodeliai jogurto 1/4 puodelio medus Gaminimas: Sudėkite visus ing..

Recepto vertinimas: 0

Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis

Garsusis Šilutės šokoladinis pyragaitis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Biskvitui reikia: 90 g cukraus, 30 g maltų migdolų, 30 g kvietinių miltų D500, 2 kiaušinių, 2 šaukštų alyvų aliejaus Drėkinimui reikia: 100 g cukraus, 100 g vandens, 30 ml Krupniko, ..

Recepto vertinimas: 5

Obuolių pyragas

Obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kiaušinis 1 stiklinė miltų 1 šaukštas grietinės 1 šaukštas sviesto arba margarino 1-2 šaukštai vandens (jeigu reikia) 4-5 obuoliai 1 stiklinė cukraus 1 šaukštelis cinamono kokosų papuošimui Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 1

Grietininis plokštainis

Grietininis plokštainis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušinio tryniai, 50 g tirpinto sviesto, 250 g cukraus, 500 g miltų, 1 šaukštelis sodos, 1 kg obuolių, druskos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Kiaušinio trynius su pora šaukštų cukraus ištrinkite iki baltum..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sumuštinis

Agurkų sumuštinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 15 agurkų ½ l vandens 100 ml 24% gryno acto arba 200 ml 12% acto spirito 300 ml smulkaus cukraus 25 ml druskos 50 ml geltonųjų garstyčių grūdelių 4 krapų stiebeliai pipirai Gaminimas: Gerai nuplaukite agurkus. Supjaustykite juos grieži..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė su čiobreliais

Obuolienė su čiobreliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg obuolių 100 ml vandens 600 ml smulkaus cukraus 1 žiupsnelis askorbino rūgšties 1 žiupsnelis natrio benzoato čiobreliai Gaminimas: Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite juos gabalėliais ar skiltelėmis. Virkite o..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų troškinys

Raugintų kopūstų troškinys Ingridientai: 0,5 kilogramo raugintų kopūstų, 1 kilogramą bulvių, 0,5 kilogramo kiaulės ausų, kojų, uodegų arba riebios kiaulienos, truputis aliejaus kepimui, nedidelė morka, svogūnas, truputis džiovintų grybų, petražolių, lauro lapų, k..

Recepto vertinimas: 3

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲIngridientai:1 kg žuvų, 2,5-3 l vandens, petražolė, svogūnas, poras, salieras, truputis juodųjų pipirų (nemažų), laurų lapelių, druskos.GaminimasŽuvys išdarin..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲIngridientai:1 kg žuvų, 2,5-3 l vandens, petražolė, svogūnas, poras, salieras, truputis juodųjų pipirų (nemaltų), laurų lapelių, druskos.Gaminimas•Žuvys išdarin&..

Recepto vertinimas: 4

Cezario salotos su vištiena

Cezario salotos su vištiena Ingridientai: Iceberg (aisbergo) salotos, Ančiuviai, Kubeliais supjaustyti džiūvesėliai, Cezario padažas, Tarkuotas parmezano sūris, Vištienos krūtinėlė Papuošimui smulkiai supjausyti svogūnų laiškai ar sukapotos petražolės. Gaminimas Supjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kitu