Cezario salotos su vištiena
Ingridientai:
Iceberg (aisbergo) salotos,
Ančiuviai,
Kubeliais supjaustyti džiūvesėliai,
Cezario padažas,
Tarkuotas parmezano sūris,
Vištienos krūtinėlė
Papuošimui smulkiai supjausyti svogūnų laiškai ar sukapotos petražolės.
GaminimasSupjaustytą juostelėmis vištienos krūtinėlę apkepinam svieste ar aliejuje (kas kam priimtiniau).
Į lėkštę sudedam salotas, keleta ančiuvių (5-6), džiūvesėlių, apšlakstome Cezario padažu, sudedame vištienos juosteles, ant viršaus užberiame tarkuoto parmezano sūrio ir supjaustytus svogūnų laiškus ar sukapotas petražoles.
Pastaba: vištieną galima pakeisti bet kuriuo kitu ingridientu, pvz. krevetėmis, antiena ar bet kuo, ką mėgstate.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!