ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

Ingridientai:
1 kg žuvų,
2,5-3 l vandens,
petražolė,
svogūnas,
poras,
salieras,
truputis juodųjų pipirų (nemaltų),
laurų lapelių,
druskos.
Gaminimas
•Žuvys išdarinėjamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pūgžlių žvynų skusti nereikia, nes jie žuvienei suteikia glitumo. Visas žuvis sudedame į puodą ir verdame ant nedidelės ugnies 50-60 min. Išvirusį sultinį (prieskonius sudedame pabaigoje) nukošiame ir patiekiame į stalą sultiniams skirtuose puodeliuose kartu su balta duona ar įdarytais pyragėliais. Atskirai lėkštėje galima patiekti ir išvirusias žuvis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!