8 rezultatų ieškant "kietu"
Ananaso bavarijos kremas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 su kaupu šaukštelis želatinos0,5 stiklinės ananaso sulčių, padalinti į dvi dalis3 kiaušiniai, atskirti trynius nuo baltymo4 šaukštai cukraus0,5 stiklinės plaktos grietinėlės Gaminimas: Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 s..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidorais
Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidoraisIngridientai:4-6 porcijos: 1 didelis baklažanas, sveriantis apie 500g., supjaustytas griežinėliais, 2 valgomieji šaukštai rupios jūros druskos, 250 ml. alyvuogių aliejaus kepimui, 1 kg. kietų prinokusių pomidorų, nulupta odele ir stambiai sup..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su pomidorų padažuIngridientai:4-6 porcijos: 1,5 kg kietų prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti, 1 plonais griežinėliais supjaustytas raudonasis svogūnas, 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės, 1 pluoštelis suplėšytų šviežių baziliko lapų, 2 val..
Recepto vertinimas:
Lakštiniai su midijomisIngridientai:4-6 porcijoms: 2 kg midijų geldelėse, 180 ml sauso baltojo vyno, 2 susmulkintos česnako galvutės, 1 šviežia raudonoji aitrioji paprika, sukapota, 1 valgomasis šaukštas smulkiai kapotų petražolių, 6 valgomieji šaukšlai pirmo spaudimo ekstra alyvuogių..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis
Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmisIngridientai:4-6 porcijoms: 750 g moliuskų kriauklelėse, 750 g midijų geldelėse, 400 g mažų nuvalytų kalmarų, 750 g prinokusių kietų pomidorų, odelę nulupti ir išimti sėklytes, 2 skiltelės susmulkinto česnako, 1 džiovintas aitrioji paprika, ..
Recepto vertinimas:
Ananaso bavarijos kremasIngridientai:1 su kaupu šaukštelis želatinos, 0,5 stiklinės ananaso sulčių, padalinti į dvi dalis, 3 kiaušiniai, atskirti trynius nuo baltymo, 4 šaukštai cukraus, 0,5 stiklinės plaktos grietinėlės.Gaminimas Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 stkl. anana..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo biskvitinė tešla
Vidutinio kietumo biskvitinė tešlaIngridientai:80 g minkšto sviesto; 80 g cukraus; 2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos; ½ pak. vanilinio cukraus arba ¼ citrinos tarkuota žievelė; 1 valg. š. romo arba ryžių degtinės; Šiek tiek mažiau nei ½ pak. kepimo miltelių; 200 g miltų; Jei r..
Recepto vertinimas:
Vidutinio kietumo mielinė tešla
Vidutinio kietumo mielinė tešlaIngridientai:500 g miltų; 20-30 g mielių; 100-150 g cukraus; 100 g sviesto; 250 ml pieno; 1-2 kiaušiniai; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g..
Recepto vertinimas: