9 rezultatų ieškant "kiauliu uodegu paruosimas"
Kepti kiaulių šonkauliukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: kiaulių šonkaulių – 400g aliejaus – 2 šaukštai česnakų – 2 skiltelės maltos paprikos, druska lauko kepsnių padažo (geriausia – „Santa Maria“) – 200 g. Gaminimas: Kiaulių š..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulių kojelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulių kojelių, 3/4 - 1 litras vandens, druskos, 3 pipirai, 1/2 lauro lapelio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 1 morka, žalumynų. Gaminimas: Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu va..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai:2 kg bulvių 200 g lašinukų 2 svogūnai 400 ml pieno plonos kiaulių žarnosGaminimasTarkių masę paruoškite kaip kugeliui ir per specialų piltuvėli ar tiesiog su šaukštu sukimškite į išvalytas ir gerai išmirkintas ..
Recepto vertinimas:
Keptos kiaulių kojosIngridientai:4-5 kiaulių kojos, 4 stiklinės sultinio, 4 stiklinės vyno, 4-5 svogūnai, druskos, juodųjų pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių, sviesto kepimui.Gaminimas Kiaulių kojas nuplauti ir išmušti. Užpilti 4 stiklinėmis sultinio, pridėti druskos, juodų..
Recepto vertinimas:
Burgundiškoji jautiena su grybais
Burgundiškoji jautiena su grybaisIngridientai:700 g jautienos, 100 g taukų, 50 g šoninės, 2 šaukštai aliejaus, 60 g svogūnų, 100 g pievagrybių, šaukštas miltų, 3 stiklinės raudono vyno, 3 stiklinės vandens, 0,5 šaukštelio druskos, 2 žiupsneliai pipirų, žalumynų, pomid..
Recepto vertinimas:
Liežuvio drebučiaiIngridientai:4 kiaulių arba veršelių liežuviai, 10 virtų kiaušinių, 1 l. sultinio (nuo liežuvių virimo), 2,5 šaukšto želatinos, 2 šaukštai krienų, truputis svogūnų laiškų, pipirnių.Gaminimas Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaust..
Recepto vertinimas:
Šventinis vyniotinisIngridientai:6 kiaulių ausys, apie 0,5 kg kiaulienos , 3 virtos morkos, 4 marinuoti agurkai, 4 puselės marinuotų raudonų paprikų, 2 stiklinės marinato nuo daržovių, malti juodieji pipirai, kiaulienos prieskoniai. Gaminimas Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir ..
Recepto vertinimas:
Kiaulių kojelių salotosIngridientai:1,5kg. kiaulių kojelių, 200g. bulvių, 150g. morkų, 100g. petražolių šaknų, 0,5 stiklinės aliejaus, 50g. acto, 40 g. konservuotų žalių žirnelių, 30g. saliero gumbo, 1 raugintas agurkas, 6 skiltelės česnako, maltų pipirų, druskos, žalumynų.Gami..
Recepto vertinimas:
Šventinis vyniotinis (Ramunės)
Šventinis vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:6 kiaulių ausys, apie 0,5 kg kiaulienos , 3 virtos morkos, 4 marinuoti agurkai, 4 puselės marinuotų raudonų paprikų, 2 stiklinės marinato nuo daržovių, malti juodieji pipirai, kiaulienos prieskoniai.Gaminimas Kiaulieną supjaustome juostelėmis..
Recepto vertinimas: