23 rezultatų ieškant "keptas lynas"
Keptas ananasas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių 250 ml pieno 150 ml manų 1 kiaušinis 3 valgomieji šaukštai cukraus 100 ml aliejaus Gaminimas: Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežin�..
Recepto vertinimas:
Keptas varškės desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g varškės 100 g cukraus 50 g sviesto 4 kiaušinių 1 arbatinio šaukštelio sutarkuotos citrinos žievelės sviesto kepimo formelėms patepti Papuošimui: 200 g grietinėlės, 2 šaukštai cukraus, sirupe kons..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis
Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas (4-5 kg) Šaukštas druskos 0,5 šaukštelio pipirų 0,5 kg džiovintų slyvų be kauliukų stiklinė vandens 4 stiklinės pjaustytų obuolių stiklinė džiūvėsėlių 2 šaukšteliai citrinų sulčių šauk..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis
Keptas kalakutas su spanguolių uogiene ir bulvėmis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Kalakutas 1 šaukštas sviesto 1 kg bulvių druskos 1 kg spanguolių 1 kg cukraus dviejų apelsinų žievelės Gaminimas: Paruošto kalakuto išorę ir vidų įtrinti druska ir palikti 2 ..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Marinatas: 5 l vandens 200 g druskos 50 g cukraus 15 g citrinos rūgšties juodųjų pipirų česnakų prieskoninių žolelių (pagal skonį) įpjaustyti 2 citrinas Gaminimas: Kalakutą pamerkti į marinatą, kad apsemtų, ..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 5 g miltų, 15 g saulėgrąžų aliejaus, 15 g sviesto, 150 g daržovių, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. �..
Recepto vertinimas:
Natūralus keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 180 g viščiuko, 5 g vištinių taukų, 5 g sviesto, 40 g mėsos sulčių, 100 g priedo, druskos. Gaminimas: Nuvalytą viščiuką pasūdykite ir apkepkite įkaitintuose riebaluose iki gražios spalvos. Paskui statykite į orkaitę ir b..
Recepto vertinimas:
Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..
Recepto vertinimas:
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)
Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 180 g viščiuko, 4 g miltų, 0,1 kiaušinio, 20 g pyrago, 12 g riebalų, 7 g sviesto, 150 g priedo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyj..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo keptas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, citrinos sulčių, druskos, petražolių lapelių, 3 šaukštai sviesto, stiklinė grietinės, šaukštas aštraus padažo, 0,5 stiklinės sultinio. Gaminimas: Viščiukus įtrinti sultimis ir druska, į pilvą įdėti pet..
Recepto vertinimas:
Keptas grybų vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1 kiaušinis, 1 stiklinė avižinių dribsnių, 3 virtos bulvės, druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, 2 šaukštai ištirpinto sviesto, sultinio arba pieno. Gaminimas: Grybus smul..
Recepto vertinimas:
Marinuota stintaIngridientai: 1 kg stintos 0,5 stiklinės miltų 5-6 šaukštai aliejaus 2 stiklinįs vandens 1 stiklinė acto 50 g petražolių 2 šaukštai cukraus laurų lapelis morkų svogūnų pipirų druskos Paruošimo būdas: Nuvalytas žuveles nusausinti, pasūdyti, pav..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su dešrelėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 45 g dešrelių, 60 g pieno, 10 g sviesto, žalumynų, druskos. Gaminimas: Kiaušinius išplakite su pienu ir pasūdykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite kiaušinius. Kepkite maišydami kol pasidaro košel�..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis su garstyčiomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 85 g virto kumpio, 10 g kiaulės taukų, 100 g pomidorų arba svogūnų, 15 g paruoštų stalo garstyčių, 150 g priedo. Gaminimas: Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo gars..
Recepto vertinimas:
Kotletai su sūriuIngridientai: 700 g jautienos faršo 0,5 stiklinės avižinių dribsnių 1 kiaušinio 1 svogūno 100-150 g varškės sūrio, gali būti keptas ar rūkytas prieskonių, druskos pagal skonį džiuvesėlių trupinių apvoliojimui aliejaus kepimui Gaminimas: Avižinius..
Recepto vertinimas:
Karpis keptas folijojeIngridientai : 1 vidutinis karpis (~1 kg) žuvies prieskonių druskos pipirų česnako 2 šaukštų aliejaus 20 g sviesto Gaminimas: Karpį išvalome, nupjauname galvą. Ištriname prieskoniais, česnakais , pabarstome pipirais, drudska. Paliekame valandai marin..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas lynas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 lynai 2.3 šaukštai aliejaus įvairių daržovių (morkos, paprika...) čiobrelių, šalavijo lapelių lauro lapų, druskos kvapniųjų pipirų Gaminimas: Žuvį išdarinėkite ir nuplaukite. Vidų ir išorę patepkite aliejumi, ap..
Recepto vertinimas:
Keptas lynasIngridientai:1 kg lyno, 2 šaukštai miltų, aliejaus ar lydyto sviesto kepti, prieskonių, druskos.Gaminimas Paruoštas ir nusausintas lynas supjaustomas gabaliukais, pasūdomas, pavoliojamas miltuose ir kepamas aliejuje ar svieste, kol gražiai parusvės. Patiekiamas su raugintais k..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas Ingridientai: Kalakutas (apie 7 kilogramus), 0,5 - 1 kilogramą slyvų, stiklinė grietinės, 3-4 morkos, šaukštas druskos, muskato riešutas, šaukštelis malto imbiero, pusė šaukšto kmynų Gaminimas Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nu..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje keptas blynas (Skirmantės) (foto)
Orkaitėje keptas blynas (Skirmantės) (foto)Ingridientai:220 ml miltų; 220 ml pieno; 2 kiaušiniai; 1 š. cukraus; žiupsnelis druskos; 4 š. sviesto.Gaminimas Įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių C. Miltus, kiaušinius, cukrų ir druską gerai išmaišyti. Turi gautis skysta tešla. Ištirpinti..
Recepto vertinimas:
Keptas viščiukas su riešutais ir avižiniais dribsniais
Keptas viščiukas su riešutais ir avižiniais dribsniaisIngridientai:600 g viščiuko broilerio (pusė viščiuko), 3-4 šaukštai susmulkintų lazdyno riešutų, 4 šaukštai avižinių dribsnių, 1 šaukštas garstyčių, 3 šaukštai majonezo, 3 skiltelės česnako, druskos, pipirų, aliejaus a..
Recepto vertinimas: