3 rezultatų ieškant "karosu"
Virtas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskoninių daržovių (svogūnų, petražolių, saliero), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, 1 lauro lapelis, mairūnų), druskos, 1 stiklinė agurkų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Nuvalyta ir nuplauta žuvis supjaustoma gabalais, pasūd..
Recepto vertinimas:
Grietinėje apkeptas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskonių, 1/2 stiklinės grietinės, 100 g sulesto, 3 šaukštai tarkuoto fermentinio sūriu, 1 šaukštelis miltų, pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Paruošti nepjaustyti karosai apibarstomi druska, sumaišyta su prieskoniai..
Recepto vertinimas:
Keptas karosasIngridientai:1 kg karosų, prieskonių, miltų ar džiūvėsėlių pavoliojimui, riebalų (aliejaus) kepimui, druskos.Gaminimas Paruošti karosai pasūdomi su prieskoniais sumaišyta druska, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose, kepami nepjaustyti. Patiekiami pašildytame pus..
Recepto vertinimas: